beynurdem nihallstn Yaa hadi bakalım inşallah pozitif haber verirsin bize🙏🏻 benim için vakit geçmiyor daha 1 hafta oldu
nihallstn beynurdem evet öyle oluyor zaman geçmek bilmiyor 10. Günümde test yaptım negatif gördüm ama umudumu kesmedim güzel düşünelim güzel olsun
tgcozrr Bide kızlar sizin kadar eşinizin değerleride çok önemli. Yıkandıktan sonra ki hareketli canlı sayıları çok önemli ve yüksek oranda etkiliyor
nihallstn tgcozrr bakalım belki nasip 2. Aşılamadadır sizin ki gibi rabbim hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah birde hangi şehirde nereye yaptırmıştın aşılamanı
tgcozrr nihallstn amin inşAllah Rabbim herkese yaşatsın mutlu haberlerinizi alırım inşAllah 🤲🏻maraşta üni hastanesin de yaptırdım
teyzzanne Kızlar aşılama dahil 8. Günüm ve sabahtan beri adet olacakmisim gibi ağrım var. Karnım belim kaç saattir ağrıyor. Noluuo acabaa. Gecede dudağım uçuklamış
Miracle_1 nihallstn hadi ya bu ara herkes negatif sonuçlar bende yani bişey hissetmiyorum adet olmazsam yarın verecektim
nihallstn teyzzanne sanmıyorum ya bi kaç gündür ağrım yoktu sabah uyandığımdan beri bi ağrı vardı en sonda leke gibi kahverengi geldi işte