deniz_y Aşılama sürecinde düzenli olarak progesteron ve Lh değerlerinize baktılar mı acaba? Yüksek çıktığı olduğu mu?
Derin3455 sedatm stres yapacağın bir şey yok canım bende senin gibiydim çok şükür güzel geçti şimdi günüm geçti hamile olabilir ı’m ama Doktorum beş gün daha bekle dedi
beynurdem Ben 02.09.2026 tarihinde aşılama oldum. Dilerim ki olur 🙏🏻 Herkesin aşılama işlemi olumlu sonuçlansın inşallah 🌸
beynurdem fyg2408 Sizin ne zaman belli olacak sonucunuz 🌸 ben ilk defa aşılama yaptırdım bugün aşılamanın ertesi günü ama belimde ve sol kasığımda batma var normal mi bu durum bilginiz var mı
fyg2408 beynurdem 9 eylülde kan vericem ben benim de oldu ilk günler ama sonra geçti ara ara sızlama tarzında oluyor bazen . Ben de ilk kez aşılama yaptırdım ama sorduğuma göre normalmiş tabi belirgin derecede ağrı olmadığı sürece ya da yanında eşlik eden başka şeyler olmadığında
beynurdem Yok hafif bir şekilde oluyor, başka şikayetim yok 🙏🏻 inşallah güzel haberlerinizi alırız siz benden önce öğreneceksiniz🤩
beynurdem Evet kısmetse ☺️ 2 yıldır tedavi görüyoruz ama olmuyor. En son artık aşılama denedik bu ay. Bakalım 2 en fazla 3 denerim olmazsa tüp bebek artık. Sizin çocuğunuz var mı