rumeyyurmom Merhaba canım annelerim günlerim yoğun bir şekilde ayakta geçiyor ayaktayken bebeğim çok sert bir şekilde dönüyor uzanınca sakinleşiyor ayaktayken vurduğu zaman çok rahatsız ediyor birden kasılıyor karnım sizce normal mi?🌸
gizemiaaa rumeyyurmom benim de alta çok vuruyor afedersin oracıkta altıma işeyecekmişim gibi hissediyorum normal galiba
iremykn rumeyyurmom bende son günlerde hareketleri sadece alt kısımda hissediyorum az önce 2-3 kez bıçak saplanır gibi ağrı oldu ve baya korktum uzandım geçmesini bekliyorum 🥹
htcbnbn rumeyyurmom doktoruma bu bebek alttan çıkacakmış gibi hissediyorum dedim, popo geliş olduğu için ayakları aşşağıdaymış gayet normal sakın korkma dedi 🫢 yinede her baskı yapışında ödüm kopuyor
rumeyyurmom gizemiaaa benim alta vurmuyor ama rahatsız edici şekilde sürekli sağ tarafımda toplanıyor anlamadım bende 🤷🏻
gizemiaaa rumeyyurmom benim kızım da hep sağ tarafımda kastığı zaman kendini canım çok yanıyor nefes alamıyorum
rumeyyurmom iremykn ayy herkeste oluyormuş normal mi acaba ya benim daha alta kaymadı tam göbeğimin ortasında sürekli sağda birden bire toplanıyor ve aşırı rahatsız edici oluyor
rumeyyurmom htcbnbn evet yaa gerçekten korkutuyorlar insanı sağlıkla zamanında gelsinler inşallah 🥲🙈 tahmini doğum tarihiniz nedir
htcbnbn rumeyyurmom 2 hafta önceye kadar zamanında ekimde doğacaktı ama şimdi erken doğma ihtimali var doktorum 37ye kadar tutmaya çalışırız ama daha erkende olabilir dedi dahada erken gelmez inşallah… sizin ne zaman?
rumeyyurmom htcbnbn zamanında gelir inşallah benimde Ekim 24 ünde tahmini ama ne zaman gelir bilmiyorum doktorum da bir şey demedi Eylül’ün 1 inde kontrolüm var söyler heralde ne zaman olacağı
zilanyetim Karnima oyle sancilar gwliyorki afedersiniz lavaboya gidince cok kotu bir baski oluyot sanki kabiz olmusum gibi sancilar geliyot normalmi
yaso3310 Bende de oluyor aşağıya baskı kötü tuhaf bi his. 30+5 teyim ve taşınma sürecindeydim 1 haftadır ayaktaydım diye ayaklarım şişti ilk kez. Konuyla bağımsız aşırı akıntım oluyor sizinde öyle mi?
rumeyyurmom yaso3310 çok yormayın kendinizi taşınmak sıkıntılı iş, ayy evet ya benimde çok akıntım oluyor bazende afedersiniz çamaşırım ıslanıyor ama öyle sürekli olan ve çok gelen bir şey değil ufak ufak oluyor lavaboya gidince farkediyorum bende