Ezgisu Fulisko 10 kilo ya yakın almışsın kaç haftalıksın canımm. Allah razı olsun hepimiz sağlıkla alalım inşallah
ebrarmom08 Ezgisu dunden beri kendini biyere toplayip duruyor orasi sertlesyor sakincali bi durummu bu ? 🤔
Ezgisu Tugceesma canım benim 23. Haftamda o gramdaydı. Sen kaşar pekmez süt beyaz peynir e agırlık ver . Beslenmen nasıl . Yediklerinle alakalı bu durum
Mavigozunannesi Bebekveben bende 26 haftadayım inanılmaz hareketli ayakta iken bile taklalar atiyo sanki ma bu haftalar dan sonra azalır şuan yerleri müsait iyice büyücülerin de sıkışacaklar hareket alanları az Olacak sağlıkla alalım kucağınıza inşallah
Bebekveben Benim 23+1 de 500 gramdı gayet iyi hatta haftasına göre yüksek bile dedi doktorum. Bu hafta 27+1 de kontrolüm var bakalım kaç kilo olduk
Bebekveben Mavigozunannesi İnşallah canım bazen o kadar aşağıda tekmeler atıyor ki çıkacak diye korkuyorum 😂
Meryemtoptas Bilgesado bende 2 kilo aldım ☺️ 26+5 olduk bebek almış ama bende anormallik var diye düşünüyordum hemşireme görüştüm süper ya diyor herkes böyle olsun ister diyor demek ki bebek iyi olsun yeter ☺️😍
Bebekveben Meryemtoptas Bende 26+5 im canım 3 kilo aldım 6.5 aylık hamileyim diyorum kimse inanmıyor😁
Mavigozunannesi Bebekveben aynen bende demek ki herkes aynı şeyleri yasiyo bu hafta bide benim 2. Ama ilk gibi duygular falan hisler hep ayni
Ezgisu ebrarmom08 yok canım benim de öyle oluyor canımı bile acıtıyor ufaklık . Sen hep aynı pozisyon damı uyuyorsun ki o sürekli aynı kalsın onunda bi canı var 🥰
DuyguSenturk DuyguK bizimkide normalde çok hareketlidir ama 2 gündür hissedemiyorum hareketlerini korkuyorum 🙁
Semagurkan Bizde oğluşumla 25+3 olduk yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorumuz☺️Bu zamana kadar 8 kilo aldım bende 🤰🏻
mom02636 Ezgisu 27+3 haftalığız 3 kilo aldım aşırı hareketliyiz hiç durmadan tekmeliyor valla özellikle bugün ilk kez tekmeleriyle uyandım acıkmış minnoş biseyler atıştırıp geri yattım o zaman sakinleşti 🙈😂