bebekisteyen Kızlar ara ara şüphelenip kan testi vermeye gidiyorum şu anda takipli olduğum bir doktor var yumurtamı takip edecek bu ay acaba o mu alıyor kanı yoksa diyelim ki ilişki önerdi üstünden 10 gün geçti dpodan kanı acilde mi veriyorsunuz çünkü acilde pek almak istemiyorlar sağlık ocağında da 2 gün sonra çıkıyor
Siyah2418 bebekisteyen ben sağlık ocağında veriyordum burdan görüyorum 2 gün sonra çıkan ama benim nedense 2-3 saatte e nabiza düşüyordu
allyslife bebekisteyen ben devlet hastanesinde normal acilden verdim iki gebeliğimde de, hiç sorun çıkaran doktora denk gelmedim elhamdülillah🫠 sağlık ocağında hiç vermedim geç çıkıyor diye Bu arada dpo 10′da kan vermeni önermem, ideali 12 ve sonrası🫠
_mom24 Her branş sisteminden beta isteyebilir, fakat endike bulmuyorlar.Mesela acil kadın doğuma gitsin diyor aciliyeti yoksa.Sağlık ocağının laboratuvarı varsa geç çıkmaz yoksa çıkar dediğin gibi.En iyisi takipli olduğundan iste ya da acile gidersen gebelik planıyorum beta baktıracağım deme çok midem bulanıyor kusuyorum de ya da ayakta duramayacak kadar başım dönüyor de gebelik şüphem var de son anda