babyonn benim bebek açısından riskli değil ama böbrek stenti var ve üroloji doktoru hareket yasak değil ama kendine göre bak hareket edince kanaman ağrın artabilir dedi, ameliyat sonrası az iyi olunca tek tük iş yapayım dedim ( bulaşık toplama gibi basit şeyler) hangi gün ayakta kalıp bşr şey yapsam gece ağrılar uyutmadığı tuvalette ağrıdan yanmadan ağladığım için zorunda olarak ben de 29. Haftadan beri istirahatteyim (şu an 39+3üm), hastane dışında çıkmıyoruz, bazen iyi olursam hastane dönüşü markete uğruyoruz jdjdkdkd tek aktivitem o. Bir ara ben de aşırı daraldığım için gece uyandığımda bile ağlıyordum, ev üstüme üstüme geliyordu. Bide gurbetteyim kimsem de yok eşimden başka çok zorlandım, ekran sürem arşa çıktı telefon dışında bir şey yapmıyorum neredeyse az kitap okursam az da örgü örersem o yani ama yetmiyor bacım bana da. Ama bu süreç bir şekilde geçiyor emin ol. Gün saymak insanı çok zorluyor hiç takvime bakma şu kadar kaldı doğuma vs. Deme. Canını sıkan insanların telefonlarını açıp mrsajlarına dahi cevap verme. Olumsuz hikayeler de okuma lütfen insan evde durdukça etkilenmeyeceği şeyden etkileniyor. İnşaallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın