xxtuaxx fatmanurrfatma Gebeliği bu şekilde öğrenmedim ama gebe olduğumu öğrendikten sonra yaşadım bunu 🤭
pofidikanne fatmanurrfatma gebeliği öğrendikten sonra bu belirtileri yaşadım iğrenç bişey ne yesem sonrasında kötü bi tad bırakıyordu
anneyim01 fatmanurrfatma kızıma hamileyken öyleydi demir kokusu gbi bi tuaf kokuydu gecmek bilmyor 2,3 ay sürdü nerdeyse
fatmanurrfatma pofidikanne hamile değilim yani sanırım günüm geçti ağız tadım çok kötü ne yersem çok kötü tat ve geçmiyor
fatmanurrfatma pofidikanne yaptım negatif ama günüm de geçti ve hiç böyle bir ağız tadı olmadı hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşıyorum
fatmanurrfatma pofidikanne idrarda çıkmadı kanda da negatif diye düşünüyorum olsa idrarda da çıkardı bence değil mi 2 gün geçti
pofidikanne fatmanurrfatma yok bacım belki test yanlıştır tekrar yapsaydın ya da bi kaç gün daha bekle sonra kan ver
blgmrd fatmanurrfatma bu şekilde öğrenmedim ama 9 ay bu durumu yaşadım ilk gebeliğimde hani hasta olunca insanın ağzının tadı hep acı olur ne yese tadı acı gelir ya tam öyleydi