kubraplbyk gittiğim tüm hastane kontrollerim siyah beyaz ekran. her seferinde aynı doktora da alamıyorum maalesef, hangi hastane ve doktor odalarında renkli veriliyor alan varsa yazabilir mi belki denk getirip alırım randevu
__cansu_ kubraplbyk ben avrasya hastanesine gittim 9+4 ken renkli gösterdi izletti ultrason kagıdınıda verdi :)
babyonn Ben özel hastaneye gidiyorum ama şu ana kadar tüm kontrollerim siyah beyazdı. 28. Haftadan sonra doktorum birden muayene sonunda ekranı renkli yaptı ve bebeğin renkli bir fotoğrafını verdi ben de sandım hep öyle devam edicem artık sonraki muayene yine siyah beyazdı ve yine yine uygun pozisyonda renkli yaptı bana renkli görsel verdi. Doktorlar siyah beyaz daha iyi görebiliyor sanırım. Çok iyi bir perinatolağa gitmiştim detaylıda adam hep siyah beyaz baktı renkli yapıp resim çıkarttı sonra yine siyah beyaz devam etti
__cansu_ babyonn evet gopta hatice cana gidiyorum yani henüz 2. Gidişim olucak siz kime gidiyosunuz :)
babyonn __cansu_ ben de Fatma hanıma gidiyorum daha önce Hatice hanıma da muayene olmuştum çok rahat bir doktor :)
__cansu_ babyonn neden değiştiniz peki 😂 bnde bilemiyorum fatma için soğuk diyorlar atilla biraz kendını begenmişmiş öyle insanlarla uğraşasımda yok en makulu Hatice geldi deniyoruz şuan bikaç gitmeye anlarım heralde😂
babyonn __cansu_ gebelik planlarken sorun var mı diye kendisine muayene olmuştum daha önce. aslında iyi bir doktor ama bana biraz fazla rahat gelmişti. Arkadaşım Fatma hanımda doğum yaptı onun referansıyla aslında Fatma hanıma geçtim o memnun kaldı diye başka bir sebebi yok evet biraz soğuk birisi ama zaman içinde onu çözüyorsunuz yapı meselesi şu ana kadar ben memnun kaldım ☺️