Csctr Kızlar bu testi yeni söyledim yumurtlamamın üstünden 10 gün geçti bakar mısınız 3.dakikada 2.çizgiyi gördüm fotograflarda pembeliği belli değil ama çıplak gözle çok belli yalancı pozitif olma ihtimali var mı 
yenidenanne18 Csctr yani gözle görülüyor ben de bu testle öğrendim nerdeyse bundan daha silikti. ama kanla netleştirmeniz lazım
rainbowdash Csctr bu testin hiç yanılttığını görmedim duymadım bence var kan verebiliyorsanız hemen verin emin olunca eşinize söyleyin 🙏♥️
Csctr yenidenanne18 eşime süpriz yapmak istiyorum daha çok yeni sanırım hergün test yapıp koyulaşma takip ederim inşallah banada yalancı pozitif vermemiştir ya
n86selda Csctr bence hemen gidip kan testi yaptırın bende silik görünce hemen kan testi yaptım kesinleşince akşamına sürpriz yaptım
yenidenanne18 Csctr bendeki yalancı değildi varsa yakında tıp merkezi ya da acile gidin direkt ishal falan var ama gebelik şüphem de var diyin bakıyorlar😅
n86selda Csctr ben izmirde gebelik testini acilden verdim özel hastaneye test yaptırmak istiyorum dedim acile yönlendirdi 1-2 saatte çıktı özel bir hastaneyi arayıp danış istersen test yapıyormusunuz kaç saatte çıkar diye ben öyle yaptım
umutluanneadayi Csctr gidip diyin ki gebelikten şüpheleniyorum ilaç başlamam lazım ona göre deyince alıyorlar 😊
insomnia123 Csctr acilden bakarlar ama bir sebep sunmanız lazım ağrım var vs diye.Ben acilden öğrenmiştim.
Csctr rainbowdash ayy inşallah öyledir 1 2 gün koyulaşma takibi yapayım bekleyeyim diyorum daha öncesinde maalesef kimyasal tecrübem olmuştu
n86selda Csctr ben haziran ayında 700 tl ödedim ertesi gün teste belirgin çizgiyi görmeyi beklemek daha stresli geldi bana
elisamommy Csctr Acile Git Canın Kasık Ağrım Var Bulantım Var De O Zaten Hamilelik Süphen Var Mı Diye Soruyor Sormazsa Hamilelik Süphemde Var De Hemen Alıyorlar Kan Canım
Csctr n86selda uygunmuş hastane uzak aksi gibi birde gece vardiyasındayız şimdi yemek vs hazırlıycam of zor gibi hastane işi ya
umutluanneadayi Csctr doktorum kan sulandırıcı başlamız lazım hemen öğrenince ona göre başlayacağım diyin alırlar korkma o kadar😊
Csctr elisamommy teşekkür ederim canım hastaneye bugun gitme imkanım yok ama yarın direk sağlık ocagına kan vereceğim aklımda bir plan var 😂