cansuudeniz Merhaba kızlar tetanoz aşısı olduğunuz mu doktorum boğmacalı ol dedi ama kafam çok karıştı benim kimisi hiç olmamış olma diyor kimisi olmak lazım diyor ben doktorum ne derse aslında onu yapmak istiyorum ama kafam karısıtı
Berika23 cansuudeniz ben 21 haftada boğmacalı tetanoz aşısı oldum 27 haftada sadece tetanoz için çağırdı sağlık ocağı
Berika23 cansuudeniz valla bana sağlık ocağındaki ebenin söylediği dışardan çok göç aldık farklı hastalıklar oluşmaya başlamış ani bebek ölümlerinin olduğu o yüzden yapılıyoruz dedi bende yaptırdım
cansuudeniz Berika23 yani doktor göz göre göre kötüyü demez bende ne derse yaptırıyorum yaptırcam aşıyıda çok yan etkisi oldu mu sizde
Berika23 cansuudeniz bencede canım gerkes bilmeden birşey diyor kafana takma herkes doktor olmuş ilk gün olmadı sonra 2 gün üstüne yatınca kolum ağrıdı
pofidikanne cansuudeniz bana da doktor sözde dedi 20 haftalıkta vurdur diye ama sağlık ocağı tarih yazmış o tarihe göre de 17 haftalık oluyorum anlamadım 😂
cansuudeniz pofidikanne ha belki bi sıralaması vardır benimkilerden henüz ses çıkmadı beklemedeyim 😆 boğmacalı dedi bana doktor sizinde mi öyle söyledi
pofidikanne cansuudeniz yoo sadece şry dedi tetanoz aşısı oldun mu hayır dedim ne zaman dedi bi kaç hafta sonra dedim tamam onu 20 haftalıkken yaptır dedi 😄