Dileksah hiç merak etme iyi olacak benim oglumda solunum sıkıntısından kuvez de kaldı...Sezeyan doğum sanirim yaptın. Çünkü normal doğumda bebekler o ıkınma ve baskı ile ciğerlerinde ki havayı yada suyu her neyse rahatlıkla atabiliyorlar ancak sezeryanda bu bazen mümkün olmuyor rahatlıkla anne karnından çıkan bebekler iyi asprize edilmezlerse pnömani yani solunum sıkıntısı yaşıyorlar biz kuvezde 1 gun kadar kaldik sonra yoğun bakım odasına aldılar sütümü sağdım eşim götürdü 2 saatte 1 eşya giydirmiyorlar sadece bez ile kalıyor bebek emzik istediler sonra onu da goturduk sonra beni cagirdilar persembe dogum yapmistim cumartesi ben gittim bi baktim agzina emziyi bantlamışlar atıyor tutmuyor diye emzir bakalim tutacak mi dediler emsin tutsun istiyor ama ağzında hortumlar yavrum ememiyor ki sonra ağzından çıkarıp eline taktılar. Orda ki erkek bi asistan mi artık neydi bilmiyorum masallah kaç aylık dedi ben dedim aylık değil 3 gunluk bile değil Ohhh masallah dedi parmakları mi veriyorum tutunup kalksın istiyor dedi çok güçlü dedi hakettin sonra baktım kuvezlerde bir suru bebek benim ki en topaclariydi 3.760 doğmuştu ama sonra 3.400 lara kadar dustu.Neyse emince odaya çıkardılar bizi pazartesi akşam üstüne kadar da oda da kaldık saat başı geliyor hemşire kontrol ediyor ltini değiştiriyorsun sonra saydığım sütünü veriyorsun ama benim kine yeymiyordu hemsire dedi srn sag ver son ra da emzir cunku ne kadar emdigini gormemiz lazım makina sesleri çocukların ağlaması zor bir süreç sonra çıkarınca çok mutlu oldum.Ama anneden giden gidiyor zaten panik atağım vardı iyice azdı. Çıkarken tüm kontrolleri yapıldı.Solunumda hızlanma yavaşlama gördüğün anda geliyorsun ağız çevresinde dudaklarda tırnaklarda morarma olduğu anda hemen geliyordunuz dedi yatarak emzirmemeye çalış dedi dikkat etmem gereken bir çok nokta hakkında bilgi verdi sonra rutin kontrollere gittik hep zor ama geçiyor şimdi 10 yaşında öyle böyle büyüyorlar Allah cümlemizinkine güzelliklerle dolu sağlıklı ömürler versin bütün herkese batıp etsin sağlıklı gebelikler doğumlar bebişler