elisamommy İshal Mide Bulantısı Kusma Mahvolduk Kafamız Kalkmıyor Eşim Ben Kızım Üçümüzde Neden Böyle Oldu Ki Ya Dr Gittim Sadece Sıvı Taktı O Kadar
temmuzonbir elisamommy ya salgına yakalandınız yada üçünüzünde yediği bir şey dokundu canım, evdeki herkes aynı anda hastanınca bu iki seçenek gelir aklıma hep, Allah şifa versin çok geçmiş olsun 💓
kincikupelikiz elisamommy hasta birisiyle temas ettiniz bilmeden muhtemelen Allah şifa versin inşallah çabucak geçsin 🫂
sevimlipolyanna elisamommy Önce ben oldum. Sabaha kadar kustum. Şimdi eşime geçti. Dermanı hiç yok mide bulantısı kusma ateş hepsi var. Oğlumla ben daha iyiyiz eşim daha toparlayamadı muhtemelen salgın 🥹
elisamommy gencannee_ Kadın Doğum Acil Bakar Mıydı Ki Normal Acil İlaç Bile Yazamadı Bulantı İçin Canım
elisamommy sevimlipolyanna Bendede Eşim Oldu Benim Virşeyim Yoktu Kızım 1 Gün Öncesinde Kusmuştu Ama Kuduz Aşısı Vuruluyor Ondandır Dedik Ama Yok Geçmiyor Su Bile İçemiyorum Canım
gencannee_ elisamommy su bile içemiyorsan git görün canım ben su bile içemiyorum demiştim yatış vermişlerdi ilaçta yazmışlardı
gencannee_ elisamommy oda var yatış kabul etmeyip ilaç iste durumunu söyle yardımcı olurlar belki su bile içemiyorsan sıvı kaybedebilirsin
elisamommy temmuzonbir Geçen Gün Patlıcanlı Arnavut Böreği Yaptım İçinde Patlıcan Soğan Biber Tuz Var Başka Hiç Birşey Hamuruda Un Su Tuz Sirke Zaten Yemekten Sonra Direkt Dolaba Koydum Dünde Isıttık Yedik