skyramom Kızlarrr ben 14 haftalık hamileyim. Çocukluğumdan beri kalp çarpıntım düzensiz atımlarım olurdu ekg holter hep normal gelirdi. Hamile kalmadan önce yaklaşık 1 sene önce kardiyologa gitmiştim tekrar. O zaman eko sırasında gördü doktor ekstra atım yapıyormuş kalbim. korkma bu endişelencek bir şey değil demişti sadece çok olursa üst üste 6 kez o vurma hissi gelirse falan tekrar gel demişti. Gebeliğimde de bazı günler yaşıyorum ve korkuyorum. Kalbim ağzımda atıyor gibi vuruyor çok sinir bozucu korkunca daha da artıyor ama sakinleştiremiyorum kendimi. Normal mi bu durum sizde de oluyor muydu merak ediyorum. Bi de doğum sırasında bu beni sıkıntıya sokar mı?
kincikupelikiz skyramom çok rahatsız edecek durumdaysa görünmenizde fayda var sonuçta bedende kan hacmi artıyor herhangi bir şey olur diye değil de en azından içiniz rahat eder
Pikachununannesi skyramom bende gebelikle birlikte başladı sinüs taşikardisi çıktı ancak 30. haftaya kadar katlandım ilaç kullanmadım fakat artık aşırı arttığı için saneloc kullanmaya başladım ona rağmen rahatsız ediyor yine de 🥲
lokismommy skyramom canım git holter taksınlar bir ben her ay gidip taktırıyorum rahatsızlığım vardı zaten ayrıyeten ablasyon da olmuştum 2 yıl önce svt atakları geçiriyordum şimdiye kadar holterler temiz ama bu haftayla birlikte tekrar svt atakları geçiriyorum gidicem haftaya holter taktırmaya
kralicetin skyramom kendini sakimleştiremiyorsan panikatak başlangıcı olabilir kuzum dikkat et kendini iyi dinle
_mom24 Gebe olmasan doktora git derdim kuzum ekstra olmuş diye ama gebesin artan kan hacmi ve kalp yükü ile normal bende de oluyor.Nabzın ve tansiyon bak öyle durumlarda nabız fazla,ta yüksekse doktora git kaydet hep atım zamanlarını
skyramom _mom24 tansiyonum genelde 9-5 10-6 11-7 olarak geliyor ama atım zamanlarında hiç ölçmedim bi de öyle bakayım ♥️♥️
skyramom kincikupelikiz öncesinde de olduğu için gebelikte daha da arttı diyemiyorum eskiden de ara ara dönemlerde çok sık olurdu. sadece hamilelikte röntgen holter vs yapılamıyor sanırım doktor nasıl kontrol edecek onu bilemedim 🤷🏻♀️
skyramom Pikachununannesi çok geçmiş olsunn gebeliğe bağlı mı doğum sonrası umarım geçer🙏🏻 kalp zor bir durum bi şey yok deselerde korkutmaya devam ediyor insanı
skyramom lokismommy hamileyken holter takabilirler mi bilmiyordum bunu gideyim de kontrol ettireyim benimki inat gibi ne zaman taktırsam kalp tıkır tıkır işliyor çıkarttığım gün çarpıntım oluyor 🥹
Pikachununannesi skyramom evet gebelikte başladı normalde böyle bir sorunum yoktu kilo vs problemim de yok holter takıldı 24 saat orada belli oldu. O yüzden ihmal etmeyin sizde.
lokismommy skyramom takıyorlar bitanem bişeyi yok onun ben de hamileyim ekoya bile giriyorum sorun olsa almazlar
skyramom kralicetin evet zaten panik atak ve anksiyete belirtilerim de oluyor durup dururken kalp krizi geçirdiğimi düşünüp panik oluyorum nabzım istemsiz artıyor kendimi sakinleştiremiyorum sesler vs çınlama gibi geliyor o an birbirini çok fena tetikliyor yani 😞
leonlulu skyramom ben yıllar önce ablasyon oldum iki kez yaktırdım ekstra atımlar vardı ama ilerlemişti 160 lara çıkıyordu kalp atımım düzenli olarak ilaç kullanıyorum gebelikte de kullandım ona rağmen ara ara oldu geçti hemen mutlaka doktora görünün ilaç başlar çok zorluyorsa geçmşş olsun
skyramom leonlulu ablasyon bu işin son noktası değil mi çok zorlarsa ablasyon yapıyorlar yani? memnun kaldınız mı peki genel olarak iyi geldi mi
nzehra skyramom benimde hamilelikte başladı doğum yaptım 7 ay oldu hala da oluyor gün içinde sürekli boşluğa düşüyormuş hissi güçlü vurma gibi sizinki de sürekli oluyor mu
skyramom nzehra sürekli olmuyordu haftada 1 2 falan oluyordu olduğunda da çok oluyordu. şimdi havalardan mıdır hamilelikten midir bilmiyorum ama sürekli kalbim boşluğa düşüyor gibi oluyor nabzım da hızlı atıyor
nzehra skyramom aynen ya şu 2 3 gündür gün içinde 50 kere falan hissediyorum çok yoruyor bu kadar sık olmazdı