niinil1 buglemutku ben ikili yaptırmadım direk Fetal dna yaptırdım cinsiyeti de kesin bir şekilde öğrendik
n86selda Ben 12+4 te perinatolog önerisi ile yaptırdım yaşım 40 için rahat olsun daha kesin sonuç istiyorum dersen yaptır dedi bende yaptırdım zaten niyetim vardı
zuzu_59 Lodoss DNA laboratuvarları diye bir yer var oraya sorun isterseniz. Genelde 12.500 -17.500 arası fiyat veriyorlarmış
ceydakzlky52 Pahalı diye testlerden kaçmayın en doğru sonuç veren testi yaptırın fetal %99 2 li. Tarama %85 oran veriyor ve herşeye bakılmıyor. Bebeğiniz için yaptırın ben 15 e yaptırdım beylikdüzünde bir labaratuvara
aeden 11+2de yaptırdım nevagendi 10 güne çıkar dediler 8 güne çıktı cinsiyette öğrenilmiş oldu evhamlı bir insanım beni baya tatmin etti gerçekten
anneaday0 buglemutku 2 sene önce İlk gebeliğimde yaptırdım canım Eskişehir Osmangazi üniversitesi hastanesinde o zaman ücret olarak yanlış hatırlamıyorsam en fazla 500 tl vermişimdir şuan ne kadar bilmiyorum ulaşım sağlayabileceğiniz bir yerse orda yaptırabilirisin 22 yaşımda yaptırdım 12+2 de yaptırmıştım .
istanbullugelin27 buglemutku pazartesi günü yaptirdim 540 dolar panorama plus paket. Dün kanım amerikan ulaştı. Haftaya umarım sonuçlanır diye bekliyorum