nursenna 36+6 da bebek kafası çok aşağıda olduğu için doktorum muayene etti 1-2 cm açıklık olduğunu söyledi öyle çok ağrım sancım vs yok tahmini ne zaman doğum olur bu durumu yaşayan varmı acaba ?
nursenna kalbimdekiminik bir hafta geçti üstünden kendi doktorum bir haftaya doğum olabilir demişti fakat bu hafta kendi izinli olduğu için başka bir doktora kontrole gittim oda çatı muayenesi vs yapmadı
nursenna kalbimdekiminik sancınız varmıydı acaba açılmam birazda olsa olduda bende sancı yok hissetmiyomuyum diye düşünüyorum ilk olduğu için bilemiyorumda
mucizemmm46 nursenna kendi doktorun 1 .2 cm açıklık var diye mi bir haftaya doğum olur demişti senin sancın frlsn olmamasına rağmen
mucizemmm46 nursenna hömm bende 36+5im banada 3 gün önce ağrıyla gitmiştim o ara muayene de ettiler 2 cm açıklık varmış ama nst sancım frlsn çıkmadı bana da geri dogum başlar erken olur demedi bilmiyom
nursenna kalbimdekiminik ekstra bir egzersiz yapmadım fakat kendim haraket halindeyim zaten köye gidip geldiğimde vs bahçede falan eğil kalk çömel vs egzersiz gibi şeyler sayılabilir bence 😂
nursenna mucizemmm46 ben yarın 38 oluyorum iki hafta önce falan bebek pozisyon almıştı yani dönmüştü geçen haftada böyle bir durum olunca bu haftaki doktorda açıklığa falan bakmadığı için kafam karıştı açıkçası beklemekte can sıkıcı 😂
mucizemmm46 nursenna oy oy ben de 37 olacağım ve bende sabırsızım korku heyecan karışık duygular ilk gebelik 🤰 🥺🥺
mucizemmm46 nursenna beklemek can sıkıcı değil de daha çok ağırlaştığı için yani yürümek bile insana zor geliyor artık bir doğursaydım döneme geliyor insan 😩