isimsiz5434 ben 6 tüp bebek tedavisin sonrası kendiliğimden hamile kaldım kanamalı başladı geç döllenmeydi haliyle her şeyi geç gördük kese kalp vs 10. Haftaya kadar hep kanama oldu tüp bebekle hamile kaldım ama hep düşmüştü bu yüzden doktorum da sıkı takibe aldı ben sürekli kontrollere gidiyordum kese büyük bebek küçüktü derken 17. Haftadan sonra her şey düzene girdi kızımı sağlıkla kucağına aldım doktor da çok önemli tabi sürekli motive etti rahatlattı hiç telaşlandırmadı ama 17. Haftadan sonra bize belli etmemişti ohhh be dedi her şey normale döndü kese bebek çok uyumlu ama ben 9 ay yatarak geçti hamileliğim öyle halsizdim ki her neyse 6 yıldan sonra kendiliğimden 2. Ye hamileyim 30 haftalık oldum 10. Haftalarda öğrendim hamile olduğumu 15. Haftaya kadar halsizlik bulantı derken geçti onlarda diyeceğim şu olumsuz düşünmeyin kendinizi mutlu edecek şeyler yapın bebek dünyaya gelecekse her türlü geliyor ki kızımfa hiç kolay bir hamilelik yaşamadım riskler kanama halsizlik derken doğdu kızım sizde hep güzel şeyleri düşünün inşallah her şey güzel olacak sağlıkla alacaksınız kucağınıza bebeğinizi 🙏🏻💕