Gozdekaraoglu MerveTaer bende nasıl heyecan 😊 normal Doğum görünüyor bebek kanalda şükür bide kız bebek 😊🙏 sizinki nedir durumumuz nasıl
MerveTaer Gozdekaraoglu canım bu kanal mevzusu ne bilmiyorum ama başı aşağıda dedi doktor benim sezeryan olucak zaten
MerveTaer [bilinmeyen] Gozdekaraoglu Rmysnssmnsf Busraaras kızlar ben tüp bebek annesiyim 1 ci haftadan beri bekliyorum bide tutacakmı tutmıcakmı stresi çok şükür sona yaklaştık benim geçtiyse sizin hay hay geçer sanki dün gibi tüp bebek merkezinde transfer oldum elhamdulillah tuttu bana en büyük hediye
Gozdekaraoglu MerveTaer kanal dediğimiz Doğum kanalı yanı . Kendi isteğinizlemi olacaksınız sezeryan 😊
Busraaras MerveTaer allahın mucizesi verdi mi veriyor işte allah herkese nasip etsin bu güzel duyguyu 🙏☺🌸 ama inan bizlerde çok sabırsısız allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin napalım böyle gün gün şafak sayıcaz 🤷🏻♀️☺
Gozdekaraoglu MerveTaer MerveTaer yaaa 🙏😊 allahım acısını göstermesin inşallah zor süreçlerin ardından kolaylıkla atlatırsınız umarım 😊