Serendipity16 Kızlar oğlumda 2 doz tetanoz olmuştum 5 yıl koruma sağlıyor demişlerdi 2023’teolmuştum şimdi yeniden olmama gerek var mı siz oldunuz mu hangi aylarda oluyorduk bu aşıyı ?
babyou Serendipity16 bende 23 aralıkta doğum yaptım 2 doz olmuştum 26 mayısta doğurdum gerek yok dediler vurunmadım büyük ihtimalle size de vurmazlar
pofidikanne Serendipity16 benim üstünden 6 yıl geçti o yüzden tekrar tetanoz aşısı yaptırmam gerektiğini söyledi doktorum
Esma006 Serendipity16 geçen yıl oldum boğmaca bir tane 8 haftalikekn fln aradı sağlık ocağı dedim geçen ykl vuruldum fark etmez şart dedi vuruldum yine bu yıl geçen yılda hemileydim
happyela tortillam_ Benimde 7 sene geçti ama tek doz yeterli dedi hemşire. Neye göre karar veriyorlar ki herkese farklı 🤷♀️
tortillam_ happyela 🤷♀️🤷♀️🤷♀️ bilemedim ki. Hatta bana 2. dozda doğumdan 5-6 ay sonra gel 3.dozu da ol dedi
meltem4050 Serendipity16 2 yıl önce 2 doz olmıştum bu seferde boğmacalı oldum tek toz başka doza gerek yok dediler
kincikupelikiz Serendipity16 ben geçen sene doğum yaptığım için bu sene olmam muhtemelen yapmazlar yani
kincikupelikiz Serendipity16 oluyormuş da dedi tek doz yaparız 20. Haftada iyi dedim öncekinde de tek olmuştum bi doktoruma danışır belki hiç olmam bakalım
alev38 Valla ben toplam 6 doz oldum son doz 2023 yılındaydı doktorum yaptırma dedi ama sağlık ocağındaki hemşirede yapalım hatırlatma olsun dedi ben doktorumu dinleyip yaptırmıcam doktoruna danış mutlaka
busrabaskal Serendipity16 4 yıl önce vurulmuştum.2 gebelikte 1 doz yapılır dedi yaptırdım ama 5 aylıkmıydım hatorlamıyorum
ikibaloglanannesi Serendipity16 Benim aralarında iki yıl olduğu için olmamıştım ben ama sezeryan olduğum için doğumdan sonra yaptılar.
mamymir Serendipity16 bana da dün iki doz alacaksın dedi dün oldum kolumu hissetmiyorum dünden beri bir ay sonra gel ikinci dozu ol dedi
alev38 Serendipity16 balım bilmiyorum vallahi o zaman paslı demir batmıştı baya kanatmıştı 6 doz yaptır demişti doktor zaten ömürlükmüş 6 doz öyle demişti