Elwing6 sizin durumunuzu okumuştum bahsettiğiniz hastane de çok iyi bir hastaneydi özel olarak hatta denk gelişme galiba bu durumlar tamamen insanına bağlı biraz da tabi Rabbim iyilerle karşılaştırsın herşeyden önce hepimiz özelin para ile işlediğini hepimiz biliyoruz karşınızdaki doktorun işi vicdanı ve ilgisi ile de o bi gerçek yazık günah çok üzüldüm durumunuza memnuniyet gittiğiniz bölüme göre de değişiyor olabilir orda benim için kötü Bi deneyim oldu normal doğum istiyordum şuan korkuyorum mesela iki ortamı da gördüm ve özeldeki doktorumdan daha memnun kaldım her anlamda normal muayene kısmında galiba sizin
bahsettiğiniz doktor ben ilk acilden alttan bakıldım nst takibi ile doğumhaneye girdim gelen giden alttan baktı erken doğum riskim olmasına rağmen Bi doktor diğerleri stajyer galiba 5 6 kişi başıma toplandı elle muayene gösterdiler onlara yasal olarak 1 hakları var buna ama desen de umurlarında değil azarlıyorlar o an kaldığım aynı odada doğum yapıldı yanımda odam değiştirildi sonra sancı hafifleyince riskli gebelik yatışa geçirdiler biraz daha rahatladı kafam ben çok zorlandım şuan 20 mm kadar düştü rahim ağzım mumya gibi yatıyorum tetikledi gelip gidip bakmaları ha şuda var hastaneden hastaneye fark var tamamen devletleri kötülemek için anlatmadım ben bunları geçenlerde şehir hastanesinde de fenalaştım gayette prensesler gibi muamele gördüm doktorundan ebesine kadar bebeğim ile durumum el verse orda da yaparım doğumu ama hastane yeterli değil malesef tamamen şans işi galiba birazda karşındaki insana göre..