kalbimdekiminik sudeborakk çok şükür canım adına çok sevindim nst kağıdını vermiyorlar zaten daha dikkatli ol yorma kendini
sudeborakk allyslife amiin amin korkuttu bizi ama kalbim ağzıma geldi yani bi de ilk tecrübe olunca napcağımı bilemedim ben hamileliğim rahat geçiyor diye ordan oraya koşturuyorum hiç boş duramıyorum demek ki yapmamak gerekiyor bu kadar
allyslife sudeborakk tabii ki kim olsa korkar🫠 geçmiş gitmiş olsun canım, biraz yavaşlamakta fayda var, tabii gebelik hastalık değil ama dinlene dinlene sakin sakin hareket etmek en soğrusu kesinlikle
sudeborakk kalbimdekiminik evett bucadayım doktorun adını hatırlamıyorum valla daha önce de konuşmuştuk ben biliyorum senin burada oturduğunuu
sudeborakk allyslife evet kesinlikle öyle çok teşekkür ederim sağlıkla vaktinde kucağınıza alalım inşallah 🥹🤍
sudeborakk 1melekannesi3858 bir sıkıntı yok canım çok şükür korktuğum gibi su değilmiş gelen sadece biraz sancım çıktı onun için de serum taktılar tekrarlamaz inşallah
1melekannesi3858 sudeborakk inşallah canım ama siz test yaptılar demiştiniz test yaptılar mı amnisure testi amnisure testi yapılmadan bilinmez ultrason ile anlaşılmaz su gelişi