sudeborakk Uzanıyordum idrara aşırı sıkışık değildim altımdan bi anda sular aktı ne çok ne de az diyebilirim idrar kaçırmış olsam anlardım diye düşünüyorum devamı gelmedi ama yatağa geçti öyle tarif edeyim başına gelen var mı acile gidicem eşimi bekliyorum
sahadetkartal sudeborakk suyunuz gelmiştir tutamadan gelen bır şeyse su ıdrar tutunca kesılen bır şey
allyslife sudeborakk tutmaya çalıştın mı o an? Tutabildiysen idrardır bebek hareket edince kaçmıştır ama tutamadıysan sudur canım, bizi de haberdar et mutlaka
sudeborakk allyslife idrar değildi be kokuyordu ne rengi idrara benziyordu yani tutamadım sonrasında tuvalete girdim hemen normal bi şekilde tuvaletimi yaptım
sudeborakk kalbimdekiminik inşallah ya çok korkuyorum yani neredeyse 2 su bardağı kadar geldi diyebilirim
_Ebrukaracan06_ Suyunuz gelmiş yanlış bilmiyorsam su gelince 48 saat sonra doğum başlıyor inşallah başlamaz daha erken
sudeborakk royalmama daha dün kontrolüm vardı herşey yolundaydı neden böyle oldu anlamadım şimdi gidicem teşekkür ederim
cocumuzyolda sudeborakk suyum geldiğinde adette bir doluluk hissi olurya onu hissettim yatarken kalktığımda ayağa direk boşaldı ve bildim suysa mutlaka doktora basvurun
yenidenanne18 sudeborakk sakin ol canim öncelikle hemen doğum olur diye bir kural yok benim de erken haftada suyumun bi kısmı geldi ilk gebeliğimde ve doktor durdurdu ilaçlarla kesem delinmişti yırtılmayınca antibiyotik vs tedavi edilebiliyor. acilde hemen su testi yaparlar zaten bebeğine yeterli mi vs bakarlar. sakın korkma geldi diye doğum olacak diye bir şey yok bize de haber ver lütfen
momrose cocumuzyolda ya bunu bende geçen hafta yaşadım ama benim çok gelmedi adet gelirken doluluk hissiyle gelir ya öyle geldi ama idrardan hemen sonra ayağa kalkınca geldi miktarı da çok değil diye doktor gitmedim bazen düşünüyorum su sızıntısı mı yaşıyorum bebek haraketli diye endişe etmedim