ikiprensannesi___ Bebeğimin tırnağı böyle olmuş yanlış tırnak kesiminden dolayı mı böyle yoksa başka bişey olabir mi ?
fikretbaciniz ikiprensannesi___ oyy kuzum enfeksiyon kapmış benimde arada öyle oluyor ellemekendi kendine o iltihap akar
humaakusu ikiprensannesi___ enfeksiyon benim de kızıma olmuştu acile gidin hemen ilaç kullanması gerekiyor kremi bir sefer sürmüştül sabaha geçmişti bekletmeyin yayılmasın parmağına
kincikupelikiz ikiprensannesi___ krem veriyorlar bence bi götürün boş yere eziyet çekmesin tırnağı batmış keserken de köşelere çok girmemeye çok derin kesmemeye dikkat edin tırnak yatağı bozulmasın
fikretbaciniz ikiprensannesi___ götğr aşkım ama bişey vermiyorlar ben yürüyemiyorum yine de vermediler çok dayanamazsan ortopediye git dedi ben soğan koydum üstüne iltihabı çekti
pembeniz Tırnağı batmış olabildiğince düz şekilde kesmeniz gerekiyor benim oğlumun da öyle maalesef doktora götürün ilk etapta enfeksiyon kapmış çocuk cerrahı basitçe halleder sonrası kesime çok dikkat etmek gerekiyor
pembeniz ikiprensannesi___ tırnağı kesip iltihabı akıtıyor diye biliyorum. Bende evde kendim kaldırarak düzeltiyorum ama iltihaplanma yaşamadık sizinki antibiyotikli krem gerektirir gibi duruyor
ikiprensannesi___ temmuzonbir götürücem canım bugün gidebilirsem gidicem acile gidemezsem yarın mutlaka gidecem
papatyaseverrrrr ikiprensannesi___ cnm benim oğlumda da olmuştu doktoru özelde olduğu için mesajla ulaşmıştım. Bana bactroben krem sürün geçmezse ortopediye götürün demişti ama gerek kalmadı antibiyotikli krem olduğu için düzelmişti
temmuzonbir ikiprensannesi___ olur canım Allah şifa versin hemen geçsin inşallah parmağını yerim ben onun