Elif_8 Kızlar dün 2. Transferimi oldum ilki kimyasal oldu. Bu kez çift embriyo transfer edildi. Umarım bu kez sağlıkı haberler alır süreci sağlıklı şekilde tamamlarız 🤲🏻 dua eder dua beklerim 🙏🏻🥹
Hly_ygt Elif_8 inşallah bu kez bebişin sana tutunur Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah 🤲🏻 bende dün ilk transferimi oldum hakkımızda hayırlısı olsun 🌹
1_Ozgnn Elif_8 inşallah Rabbim güzel haberlere vesile olsun amin amin hadi bakalım bana da umut olasın aminnn 🙏🏻🌺🕊️
Elif_8 Hly_ygt amin hepimizin emek veren herkesin kolayca olsun 🙏🏻 Sizinde inşallah sağlıkla tutunur ilk deneme ilk mucize olsun 🥹🤍
35pln Rabbim emeklerinizi hayallerinizi boşa çıkarmasın hayırlı bir evlat kolay bir hamilelik nasip etsin inşallah 🌸💕
Elif_8 Hly_ygt evetttt 2. Günümüz allahım 10 gün sonra burada birbirimize güzel haberler vermeyi nasip etsin 🥹🤍 nasıl gidiyor peki ilaç kullanıyor musunuz?
Elif_8 busrax_ beni nasıl duygulandırdınız 🥹 aminnnn Allahım razı olsun güzel duanız için sizinde gönlünüzce olsun çok çok teşekkür ederim 🤍🤍🤍
Hly_ygt Elif_8 ay inşallah güzel haberlerde buluşuruz. Coraspin içiyorum her gün hap olarak bi tane, kalçadan 2 ampul Progestan iğnesi yapılıyorum bir de kan sulandırıcı iğne oksapar vuruluyorum. Sizde durum ne
Elif_8 Bende Progesteron iğne göbekten günde iki kez Progesteron fitil 3 kez kan sulandırıcı iğne bir kere Ecopirin hap bir kere bide folikasit aynıyız yani ☺️
Elif_8 1_Ozgnn Ahh çoook amin çoook 🤲🏻 Allah’ın izniyle buraya hepimiz güzel haberlerle geleceğiz umudunu sakın kaybetme 🙏🏻 güzel düşünüp güzellikleri çağıralım hayatımıza 🪴
1_Ozgnn Elif_8 valla bi kaybediyorum bir yükleniyor Rabbim yolumuzu çiçek bahçesi yapsın hepimizin 🥰😘🥹😍 eğer özel değilse sizin tüp bebeğe yönelme sebebiniz nedir
Elif_8 1_Ozgnn 6 senelik evliyim doğal yolla olmadı. Sebepsiz infertilite denildi. Uzun zamandır tedaviler görüyorum bakalım inşallah bu kez güzel haberler alacağız inanıyorum 🤲🏻☺️