Asill01 brj rutin gebelik tahlilini kendi doktorun yapmıştır zaten ilk gidişinde tahlil demezler zaten yinede sabah erken git kan alacak olurlarsa ertesi günde gitmek zorunda kalma
0smy0 brj sisteme hamile olduğunuzu kaydediyolar sağlık bakanlığı istiyor. Birde aşı ,kan, izlem yani kilo tansiyon takibi yapıyorlar 3 kez felan anca çağırıyolar ben aşı olmadım digerleri için gidiyorum sadece.
ghostty brj ben de tam 12. haftama girerken gitmiştim. Gebelik takibi yapılıyor ayrıca tahliller yapılıyor, süreçle ilgili hatırlatmalar için arıyorlar vs. Mutlaka gidin. Sonrasında da bebeğinizi görüreceksiniz zaten aşı vs derken.
230121_Mthn Asill01 neden ayda bir gidiliyor acaba. Ben gebeliğin başında bir kere gittim. Bir de 20.hafta da aşı ve tahliller için gideceğim.
Gul_2 Ben kan testi verdim gebe miyim diye beta degerime bile kendim e nabız ile baktım zahmet edip aramadilar bile. Hala aramadilar 11+5 aşı zamanına doğru giderim. Gebe takibini yapmak onların görevi bir zahmet hamilelik testi verenin değerlerine geri dönüp bakıp sonra da arasınlar
Serendipity16 Gul_2 ay benimkilerde öyle 11+4’üm sizin gibi beta için test verdim sadece dahada hiç aramadılar eski sağlık ocağım oğlumun zamanında hep arardı bunların umurunda değil
Serendipity16 brj 11. Haftamdayım bende sadece beta için tahlil vermeye gitmiştim ama beni hiç aramadılar bende gitmedim
Gul_2 Serendipity16 12. Haftaya kadar gebe takibi yoksa ceza alıyorlar diye biliyorum arayıp düzenli kontrol etmek görevleri. Ailemle yaşadığım yerdeki hemşire hep arardı artık ben bekarım hamile olamamki deyip gülüştük ama bunlar hamilelik testine dönüp bakmadı
senati brj ben gitmedim çalışıyorum diye hep telefondan bildirdim durumumu kg kullanılan ilaç vs bunları takip ediyor zaten her ay düzenli doktora gittiğim için gerek duymadım
negerekvarrr brj ben kendim gittim bugun kayıt yaptırdım gebe kaydı açtı sağolsun dün bi aksaklıktan dolayı randevu alamadım iki hafta boyunca alamıyordum en son bir ay önce gittim düşün yarına hemen randevu aldı bana ebe 💜
betl99 Ben her ay gidiyorum özel takipliyim ama hastanede tahlilleri yaptırmıyorum sağlık ocağında yaptırıyorum kendi doktoruma onları gösteriyorum . Kilonuza tansiyonunuza vs bakıyorlar gebeliğin sonlarına yaklaştım haftayada eğitim verecekmiş ebe. Her sağlık ocağı böyle mi bilmiyorum ama bence gidin
insomnia123 brj gebelik takibi yapmak zorundalar aksi halde ceza alıyorlar coğu zaman betanız pozitif çıkınca sağlık ocağına bildirim gidiyor ve sizi arıyorlar bazen sistemsel hata yüzünden bildirim gitmeyebiliyor.Tahlillerinizi yaptırabilirsiniz.Biten ilaçlarınızı yazdırabilirsiniz.Aklınıza takılan herhangi bir şeyi sorabilirsiniz.Yine aşılarınızı eğer yaptıracaksanız burada yaptırabilirsiniz 🙏☺️
n86selda brj ben 7.ci haftamda bildirdim kilo boy be kan grubu bilgilerini takiplediler bir daha sık boğaz hiç etmiyorlar test vs birşeyler yaptırırsan güzel hanerlerini bizede bilgi verebilirsin dediler 20.ci haftada tetanoz aşısı için uğra sadece dediler
melismersin brj sağlık bakanlığı sizi ve bebeği takibe alıyor. Bu yüzden gitmeniz gerekiyor diye biliyorum