duygu__shn Kızlar 12 ağustosta betam 10500 dü dün 18 ağustosta Bi daha kan verdim 15 bin çıktı artışı nasıl sizde bana az geldi normal mi bilemedim şuan 7+5 deyiz hafta olarak
umutetm duygu__shn keseyi gördüyseniz betaya takılmayın bir süre sonra artış yavaşlar normal yani ama keseyi gördüysen
asil15 duygu__shn normalde 10 hafta civarı düşüşe geçer ama keşke gitseydiniz değeriniz yüksekmiş ne olduğunu ogrenirdiniz yani benzerini yaşadım korkutmak istemiyorum bos gebelikti inşallah öyle degildir
duygu__shn Asill01 ben kendim baktırmak istedim randevuma daha çok var artış olup olmadığını merak ettim
duygu__shn umutetm daha bakmadım maalesef 🥲 randevuma 1 hafta var ondan kan verdim internette de sizin dediğiniz gibi sonradan artış azalır diyor ama emin olamadım
Asill01 duygu__shn canm yanlış hatırlamıyorsam eger 7.haftadan itibaren yawaşlıyor beta artışı hani belirtiler azaldı falan diyoruz ya hatta beta yawaşladığı için azalıormuş bazı dönemlerde oyuzdn kendi kendini strese koyma bakma betaya keseni görmüşsün zaten sağlıklı dewam ediyor inşallah
duygu__shn cuteregina özel hastaneye gittiğim için başka doktora görünmek istemedim cumartesiye anca randevu verdi
duygu__shn asil15 ya Allah korusun inşallah öyle binsey değildir daha önce düşük yaptım o zaman ağrılarım olurdu şimdi öyle değilim iyiyim o yüzden normal mi dedim
asil15 duygu__shn yani bunu doktora gitmeden anlayamazsınız dedim gibi inşallah öyle bir şey değildir artı özele gidiyorsanız niye cumartesiyi bekliyorsunuzki
Asill01 duygu__shn bu degerle tabiki görünür canm kalp atışı bile duyarsın merak etme strese sokma bebişini
Asill01 duygu__shn ederim tabi canm rabbim sağlıkla ilerleyip sağlıkla kucagına almayı nasip etsin cumartesi bizede bilgi ver merak ederiz seni
oykuazz duygu__shn benim 5+0 ken betam 16 bindi kişiden kişiye de değişiyor sanırım kese göründüyse sıkıntı yoktur stres yapma 😍