cicek63 Dedekurt bence hiç kaybetmeyin teyzem 6 yıldan sonra ilk bebeğine hamile kaldı ondan sonra yine istedi olmadı olmadı dört yıl sonra tekrardan kaldı herşeyin vakti vardır mutlaka 🫶☘️💚
tuanaalan Dedekurt evlendiğimden tam 20 gün oldu olmadı hamile olduğumu öğrendim ikimizde şok olmuştuk eşimle
zehra_admis Dedekurt 2.5 yıl korunma sonrası 7. Ayda hamile kaldım artık stres tapmaya başlamıştım ama olduktan sonra boşa olduğunu anlıyor insan nasip ne zamansa o zaman oluyor
seval210 Dedekurt yeni kaç ayda kalacağımı bilmiyorum bakıcam korunmayı bırakıcam bugün yarın hasta plucam
Esma006 Dedekurt aşkım ilk oğlum evlendikten bir ay sonra oldu ikinci oğlum da 10 ay denedik 10.ayda oldu bir gebenin günlüğü sayfasında ki ürünlerle çok şükür oldu
Siyah2418 Dedekurt İlk bebegimi 2 buçuk yıl sonra hamile kalabildim 2 buçuk yıl uğraştık ikinciyi de ara ara korunduk ilk çocuğum 13 aylıkken ikinciye hamile olduğumu öğrendim üçüncüye de 1 sene sonra hamile kaldım
Mihriban_47 Benim evliliğimin 2 ayında hamile olduğumu öğrendim boş gebelik geçirdim aradan bir ay sonra tekrar hamile kaldım çok şükür şuan 21 haftalığız rabbim herkese nasip etsin🙏🤍