seher4206 gencannee_ 41+2 de sezeryan oldum valla o bence erkek kız değil de senin yapısal durumuna çocuğun gelişime bakıyor benim ne çocuk indi ne açılma oldu
Luise gencannee_ Bende tam tersi diye biliyorum erkekler geç kızlar erken derler bizde de ama hiç inanmıyorum bence alakası yok 😄
sadecebirsoru gencannee_ bir oğlum var 2. oğlum yolda 36.hafta da nişanım geldi geri çevirdi serumlarla vs bir daha da gelmedi 😁 bakalım bu nasıl olacak
kincikupelikiz gencannee_ 2 yeğenim erkek gelmek istemediler ikisi de sezaryenle son dk da alındı ben erken doğurdum oğlumda 😂 ama erkekler genelde geç geliyor bence
cicek63 gencannee_ bence tamamen hurafe kızım 34+4 te geldi 😁 görümcemin ki erkekti dün 41+1 oldu dört santim açıklığı vardı kalp atışı düşünce sezeryana alındı 💚☘️
tuanaalan gencannee_ benim yengem erkek bebeğim 41 haftası doldu sonra geldi erkekler geç geliyormuş öyle duydum
melismersin gencannee_ dayımın eşi ile aramızda 2 ay vardı o erkek benimki kız. O 37+2 de bende 37+6 da doğum yaptık. Bu tamamen bebeğin hazır olmasına bağlı bence.