gencannee_ Bir kızım olucak genellikle kızlar geç geliyor diyorlar erkekler erken bir arkdaşımın erkek bebişi 38 haftada geldi diğer arkadaşımın kız bebişi 40+5 te zar zor geldi gelmek bile istemiyordu sizce nasıl oluyor
malakas gencannee_ oğlumu 40+4 de anca doğurdum. Doğmak istemiyordu bile. Açıklığım vardı sancım hiç yoktu çünkü gelmiyordu. Bence değişiklik gösteriyor
dalyaluna35 Ben de kizlar erken geliyor diye duymustum benim de kizim olacak bekleyeyim burda bari ☺️
aylosum Vücut yapısı bebeğin gelişi vs etkiliyor bence. İlk kızım 38+0 da doğdu. İkinci kızım 39+4 da doğdu Üçüncü kızım 40+6 da doğdu
Nzisty babyonn kız sıkılmış içerde artık bugün benim kız da takla tekmeler ile uyutmadı oda çıkmak istiyor
zeliha1234 Kızımı 40.haftada doğurdum oğlumu 36+4 de şimdi de 37+5 haftalık hamileyim ne zaman gelir bilmiyorum erkek bebek bekliyordum Allah’ın izniyle
vanilyalibuse gencannee_ ben de kız erken oğlan geç gelir diye biliyordum ama arkadaşımın kız bebeği 41. haftada gelmek istedi 😁 şaşırdım ☺️
Esraa00 gencannee_ valla benim oğlan 30. Haftada gelmek istemeye başladı resmen bütün tuşlara bastı 36 zor gördük geçirdim😂 Şuan nasipse kızım olacak bakalım bu nasıl olacak
lokismommy gencannee_ bende tam tersi duydum annem beni ve kız kardeşimi 38i görmeden doğurmuş erkek kardeşim gününü geçirmiş çevremde de böyleydi yengem komşularım teyzelerim vs erkek bebeğe hamile olan hep 40ı gördü 😐
babyonn gencannee_ bana çektiğini o gün anladım babasına çekse 42. Haftada suni sancıyla bile gelmezdi yavaşlığından. Aceleci ruhum çocuğa geçmiş ben yandım 😅