busra_ozasir Kızlar merhaba 27 günlük oğlum var 120 cc anne sütü içiyor doymuyor diğer göğsümü de emiyor maksimum yarım saat sonra tekrar aranmaya başlıyor vermezsem de ağlıyor sütüm doyurmuyo olabilir mi çişli bez sayısı falan normal ama uyuyamıyor aç gibi
fikretbaciniz busra_ozasir 27 günlük bebek için 120 fazla gazı vardır yada memeyi alışkanlık etmiştir emzik verin
zehraclk0 busra_ozasir 27 günlük bebek için çok fazla. Emzik verseniz daha iyi olur gibi sizi emzik niyetine kullanıyor belli ki ve çektikçe de süt geliyor
Beyazkanavice fikretbaciniz bencede emzik verin her ağladığında aç olduğunu düşünmeyin rahatlamak için bile emmek istiyor onlar
busra_ozasir zehraclk0 Dün öylr denedim 7 den 12 ye kadar uyanık kaldı emmeden asla uyumuyo saatinde emziriyorum ama 1 saatte bir istiyor o bir saatte bir de 120 cc içiyor
Sahraasli busra_ozasir canım benimde 12 günlük bebeğim var bende de oldu bunlar ara sıra küme olarak emmek istiyorlarmış yetmediğinden değil , benim sütüm iyi geliyor ona rağmen 10 dk dinlenip tekrar istiyor bazen ne zaman isterse verilecekmiş