Byzz61 Gkce18 elimde test var ama ilk idrar değil ya yapmasam mı diyorum. Bide idrar testi doğru göstermiyor diyolar boşuna ağlamak da istemiyorum kafam karışık
esmamnur Gkce18 dur bakalım kan günümüze kadar mecbur mücadele edeceğiz ya var varlarsa biz onlardan mı vazgeçmiş olalım 😢
Gkce18 Byzz61 canım biraz idrarını beklet sıvı tüketme bi dene bence, sende belkide cıkıcaktır en azından stresin azalır yinede sen bilirsin tabi
sebnem12 esmamnur umudunu hiç kaybetme lütfen. Yarın inşallah tekrar test ver görüceksin yükselicek hcgn
esmamnur Byzz61 seninle aynıydık doğru ya kafa kalmadı 😔 yarın direkt kan ver bence bu kadar beklemişsin bir kerede öğren kurtul inşallah hayırlı haberlerle 💓
esmamnur Byzz61 yok canım benden leke falan geldi yukarıyı okumuşsundur yarın 9. Gün ya kan verip olayı netleştiricem inşallah hayırlısı neyse o olsun artık ne diyim 😞😞💓
Byzz61 Gkce18 esmamnur Kızlar kan versem mi ya ? Bir yer buldum ama orası da ertesi gün çıkarıyormuş sonucu acaba versem varsa da çıkar mı ki artık
Gkce18 Byzz61 canım bende duramadım doktoruma geldim sımdı kan verdim, sonuc aksama dogru cıkar e nabıza dedi bakalım Ama negatif çıkarsa üzülme 9-10 da negatif cıkıp sonradan yükselen hastalarım var 12. Gün onemli dedi @esmamnur
esmamnur Gkce18 gerçekten mi 🥲 ay hadi bacım hayırlı haberlerle gel inşallah iyi yapmışsın hemen yaz bak merak ederim 💓
Byzz61 Gkce18 maalesef canım eğitim araştırma var burda onda da beta almıyorlar acilde. Tıp merkezinde verdim şimdi özel. Yarın öğlen arayın saat 2 de dediler bakalım
Gkce18 esmamnur canım teste bişi görseydim umudum olurdu ama için huzursuz 🥹 inşallah mutlu haber alırım