yazisiltisi 21 temmuz regl 30 temmuz korunmasız 3 ağustos korunmasız 11 ağ kan verdim negatif 15 ağ kan verdim negatif Bu sabah 19 ağ erken gebelik testi yaptım negatif çıktı Chatgpt erken diyor sizce yardımcı olsanız
nurrisko yazisiltisi benim 16 temmuz sat 30 temmuz, 1 ve 7 Ağustos korunmasız oldu ve en erken 10 Ağustosta görebilirsin dedi ama bende göremedim. 17 Ağustosta gördüm. sen de 2 3 gün daha bekle. bebeğin yerleşmesi döllenmesi vs 7 14 gün sürer
ayse_000 yazisiltisi benim son adetimde 21 temmuz test için bence erken değil kanda 83 çıktı benim ama senin geç döllenme falan olabilir belki biraz daha bekle stres yapma
nurrisko yazisiltisi kan vermedim 24ünde gidicem kalp atışı duymaya çünkü adetim 3 gün gecikti hemen test yaptım
sosidemircan Wala kızlar ben regln üstünden ne kadar geçti bilmiyorum ama çok geçti öğrendim geç dölenme oldu galiba 14 Nisan kahve rengi lekelenmem oldu aynı adet gibi mayıs değil haziranda öğrendim siz düşünün bide öğrenmeden 1 hafta önce yaptım yoktu bir hafta sonrasın teste çıktı Hatta doktor 9 Mayıs olarak düzeltti son adet tarihi mi
fasulyelili sosidemircan benimde aynısı oldu hatta direk geç döllenme olmuş dedi son adet tarihi 30 Nisan doktorum 19 Mayıs olarak düzenledi yani bende regl olmuyorum diye çok test yaptım hep negatifti ama en sonda pozitif çıktı geç döllenmeden kaynaklı bekle yani
yazisiltisi ayse_000 siz daha önce kan vermiş miydiniz pzt harici şimdi satımızda aynı ya merak ettim😂😂
ayse_000 yazisiltisi öyle gün değerlendirme falan olmadı ya şansa geldi biraz😂😂pazartesi günü vermiştim kanı
aysegulyavuzerrr yazisiltisi benim de 26 Mayıs normalde arefe günü adet oldum ama birisi diyor 1 Haziran biri diyor 2 Haziran biri diyor aradaki farkı kapatmış beynim yandı