ikicocukannesiii_ beyzaygun iyi elhamdülillah bebişin sağlığı için mecbur napcaksınn Rabb’im sağlıkla büyütmeyi nasip etsinnn 🤲🏻💞
seda020 Allah analı babalı büyütsün canım benimde 2. Gebeliğim Sezeryan olucak 1. Sezeryan olduğu için doğum gözümde çok büyüyor ilki çok rahat geçmişti ama sanki 2. Zor olucak gibi geliyor sen nasılsın bu konu hakkında bilgi verir misin 🥹🫣
beyzaygun seda020 Benimde ilki ölü doğum sezeryandı çok zor geçmişti belkide ben üzgündüm diye öyle oldu yine öyle olcak kötü geçicek sandım ama asla öyle olmadı çok güzel bir doğum geçirdim ikinci günüm şuan çok iyyim şükür
Yadigardemir beyzaygun maşallah canım Rabbim analı babalı büyütsün ben de doğurdum sezeryan ile 37 haftalık bebeğimiz solunum sıkıntısıyla yoğun bakımda doktor bir hafta veririz dedi İnşallah daha erken verir sağ Salim
beyzaygun Yadigardemir Aa geçmiş olsun allah evladınızı size bağışlasın sakın üzülmeyin 40 haftalık bir bebek bile küveze girebiliyor zor ama sonu güzel inşallah üzülmeyin sütünüz etkilenmesin 🥺❤️