nurevsan66 Merhabalar yarın cinsiyeti öğreneceğiz inşallah detaylı taramada bizim gibi 18 haftalık olanlar cinsiyetleriniz nedir genelde dönem dönem kız erkek yoğunluğu oluyor çok merak ediyoruz 🫣
sahrabalam2 nurevsan66 bizde yarın 18 oluyoruz iki gün önce kız bebek dedi devlet hastanesine gidiyorum . Bir kızım vardı gönlüm erkekten yanaydı sağlıklı olsun elbette ama allah biliyordu isteğimi nasip hafif bir hayal kırıklığı yaşadım ama alıştım gibi kızım olmasına bakalım detaylıda tekrar bakılır cinsiyete gerçi kesindir ama
snltgc nurevsan66 19+3teyim 15. Haftada erkek dedi. Bakalım yarın kontrolümüz var kesinleşir diye düşünüyorum.
Sonraa nurevsan66 detaylı ultrason devlet hastanesinde yapılıyor mu ben de 18 haftalık oldum randevu aldım bakalım ne diyecek doktor
merkk 17.haftamdayim.cinslyeti fetal DNA ile öğrendik.Erkek🩵 sanki erkek yoğunluğu var gibi geliyor bana 🙂
nurevsan66 merkk biz kız gibi hissediyoruz ama iki oğlum var o yüzden öyle oldun mu istiyoruz bilmiyorum duygu karmaşası ama dönemsel yoğunluğu inanıyorum
nurevsan66 sahrabalam2 bizde bugün 18 olduk bizde erkeğe biraz üzülürüz gibi geliyor geçen hafta doktor söylemedi cinsiyetini sordum ama
Sevcan112 sahrabalam2 sahrabalam2 😀 bende aynı senin gibiyim ilk kızım vardı gönlüm bide erkekten yanaydı olmayanı istiyor insan çünkü kendimi erkeğe ne kadar hazirladiysam kız dedi 16. Haftada şok oldum eve hidene kadar hiç konusmadim moralim 0 dı eve gidince ağladım 🫣 sonra dedim kendine gel Allah böyle uygun görmüş alışıyorum yavaş yavaş b nde herhalde 😀
nurevsan66 sevomom doktor önerisi ile mi fetal dna yaptırdınız kendiniz mi istediniz bide özelde mi yaptırdınız
sevomom nurevsan66 benim doktor genel olarak herkese Fetal dna öneriyor doğruluğu daha yüksek olduğu için, özelde yaptırdık 12. Haftada detaylı bakan doktor erkek gibi demişti ama Fetal dna sonucu ve kendi doktorumuzun onayıyla kız olduğunu öğrendik 😁
snltgc nurevsan66 ya burada gördüm bir kaç kişide aynı haftalarda erkek demişler detaylıda kız öğrenmişler. Kordon olabiliyormuş çünkü bacak arasında. Önemli olan sağlıklı olması bizim için cinsiyet fark etmiyor :)