oykusss Merhabalar geçen yıl leep konizasyon olmuştum. Bu ay gebe kaldığımı öğrendim . Bugün keseye bakmaya gittiğimizde doktor bebeğin rahim ağzına yakın bir yere yerleştiğini söyledi . Rahim büyürse yukarıya çıkar buyumezse düşük olur dedi , başına böyle bişey gelen var mı ? Çok korkuyorum. Çok endişeliyim. Sadece cumartesi ve pazar lekenlenme şekilde kahverengi akıntım olmuştu . Başına böyle birşey gelen var mı ? Bu arada 4 haftalığız :(
ZCandan oykusss canim banada denmisti benzeri , plesanta asagida cikabilir ama cikmazsa kanamalarin olabilir demisti doktor hemde16. Haftda simdi 23. Haftadayim cok sukur gecen hafta kontrolde cikti bebegin konumu cok iyi dendi. Icini ferah tut dinlen derim uzan devamli
gzduysal oykusss üzülme bence çünkü bi keresinde normalde özele gidiyorum ama biraz ağrım oldu devlete gittim boşuna para vermeyeyim diye banada aşağıda duruyo hatta ilişkiye falan girmeyin dedi tabi benim psikolojim bozuldu başladım ağlamaya sonra eşim neyse ne gidelim biz kendi doktorumuza dedi kendi doktoruma gittim zaten Bebek oluşurken kasıklarda oluşmaya başlar şu an aşağıda olması normal yavaş yavaş yukarı çıkacak dedi rahatlattı beni o yüzden doktordan doktora fark var her doktorun dediğini takma kafana üzme kendini boşuna benim gibi :)
oykusss Dünyam zehir oldu bugün doktor öyle deyince :( hicbir şekilde ağrım da yok çok üzüldüm , umutlarımı yeserttiniz ❤️❤️❤️
Cigdemruzgar oykusss korkma bende varım aynı şeyleri yasamisiz benimde 3. Doğum olcak rahim ağzı kapalıydı ilk başta 16 20 hafta arası hala kapalıydı ve rahim büyüdükçe yeri değişti açıldı şükür şimdi yukarda dua et cnm
oykusss Cigdemruzgar doktor direk düşük olur deyince çok endişendim. Üzülmekten basım çatlıyor şuan içimi çok rahatlattiniz iyiki varsınız iyiki ❤️
oykusss Öpün onu benim yerime kocaman kocaman Allah'ım uzun ömürler versin inşallah ❤️ Doktorların tavırları çok önemli gittiğim doktor direk düşük olur diyip başından attı eve geldiğimden beri istemsiz şekilde ağladım durdum :( Sürekli yatıp su falan içiyorum. İşi falan bıraktım dua edin bana lütfen ❤️❤️
Ysn oykusss baska doktora gorun cnm ben zaten keseyi gormeden progestan aldigim icin eksta vermediler sadece hep uzandim dinlendim bol dua edin
Hulyarsln oykusss korkmayın böyle bir durum yaşamadım ama doktorlar bizim psikolojimizi düşünmeden her ihtimali hemen söylüyorlar bol bol dinlenin inşallah sağlıkla doğacak bebeğiniz 🤲
oykusss Başka doktora randevu aldim bende ilgisiz davrandığı için direk , çok teşekkür ederim ❤️ Çok iyisiniz çok ❤️
oykusss Hulyarsln Çok tatlısınız çok teşekkür ederim ❤️ İnşallah güzelce atlatırım , İşi falan bıraktım öğrenince gebeliği , evi bile supurmuyorum bebeğim şuan daha önemli bol bol su içiyorum günde 3 litreye kadar , İnşallah yukarıya çıkar inşallah ❤️
oykusss ZCandan çok tatlısınız yemin ediyorum ❤️. doktorun kırıp parçaladığı umutlarımı tekrar yeserttiniz. Bol bol dinleniyorum . Plasentanin aşağı da olması iyi birşey mi peki yoksa kötü birşey mi ? Daha şuan yeni keseyi gördük
ZCandan Canim plesanta rahim agzina yakindi bende de kotu bisey dikkatli olmam soylendi bana cikabilir cikmazsa da kanama ile kendini gosterir demisti doktor. Bende dinlendim bazen ayagimin altina yastik koyup yukseltip uzandim cok sukur cikmis yukariya. Sen icini ferah tut dikkatli ol Rabbim yardimcin olsun 🙏
oykusss Ayaklarımin altına yastık koyup uzanirim bende bundan sonra umarım faydasını görürüm :) dua edin bana ne olursunuz ❤️❤️
oykusss Aynısını banada dedi bugün , ilişki kesinlikle olmasın. Düşük olur falan filan. Çarşamba günü Florance Nighgale ye aldım ameliyatimi yapan doktoruma , muayene ücretleri çok pahalı diye gitmemiştik. Ama bundan sonra doktorumdan bir santim bile sasmayacağım. Sağolsun bu hanfendinin keyfi yüzünden 2 saat boyunca agladim. Şuan o kadar basım agriyor ki nasıl geçeceğini de bilmiyorum. Bı fikriniz varsa paylaşırsaniz çok mutlu olurum ❤️