Prensesmom_ Nzisty ilk kızım 42 haftalık ikinci kızıl 28 haftalık şimdi de oğlumu bekliyoruz 29 haftadayiz bakalım
allyslife Nzisty bebeğe göre değişiyor kuzenim 43+5′te doğurdu, okula içerde kaydolacak diye dalga geçiyorduk😂😂
Hatice_ozbay Nzisty bazen geçe geliyor ben 39+5 oldum gelen giden yok cuma günü bakalım hastaneye gitcem
Zumrut_908 Benim ilk kızım 41+5 te doğdu şuan ikinciye hamileyim 14+4 haftalığız bakalım ne zaman gelir 😁😍
Nzisty Prensesmom_ ahhhh sağlıkla gelsin inşallah bebiş aralık ortasında doğumum var bende bilmiyorum fazlası ile ağırlaştığımı hissediyorum zaten
allyslife Nzisty herkes böyle korkuttu kızı, içerde ölür kakasını yer şöyle olur böyle olur, hiçbir şey olmamıştı, suyu da testleri de tertemizdi, kraliçe gibi yaşamış içeride doğası gelmemiş hanımefendinin😂😂😂
Nzisty Hatice_ozbay hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin Allah sıcak su ile duş almak doğumu tetikliyormuş hemen doğum yapıyormusun böyle bişi duydum dün o yüzden doktorlar ılık duş almayı Öneriyorlarmış
Nzisty allyslife ohhhhhh keyif yapmış kız benimki daha 21 hafta tekmeler taklalar ile boğuşuyorum çıkmak istiyor herhalde
allyslife Nzisty ay yok hiç inanma o tekmelere😂😂 bizim kız da öyleydi dışarıdan tüm parmakları sayılıyordu, her hareketi çok net görülüyordu 43+5′i görünce tabii😂 ama hiç oralı olmadı, içeride horon vuruyor dışarı çıkmak istiyor diyorduk ama o yooo ben burada eğleniyorum dercesine devam etti tepinmeye😂😂