Symm Meral_63 12+3 dün doktora gittik bi tahmini oldu ama netleşmeden söylemek istemedi cinsiyeti ağızdaki o kötü tat ve mide bulantısı ara ara oluyor enerjim güzel eskiye nazaran☺️
eminemiy Meral_63 benim belirtim bir hafta boyunca yoktu gitti yani dün belim çok agiroyrodu kasıklarım da öyle
kincikupelikiz Meral_63 bulantım var biraz bu hafta sabah ve akşam onun harici iyi gibiyim çok belirti yaşamıyorum bu gebeliğimde halsizlik yorgunluk harici 10+3üz
minkanesi Meral_63 Bugün 13 haftalık olduk biraz belimde ve kasıklarımda ağrı oluyor mide bulantım geçti herhangi bir şeyide çok İsteyerek aş ermedim
Meral_63 Symm Benim de öyle ağızda pas tadı var ara ara bulantım öğürmem oluyor 10+5 haftalık hamileyim bende sağ Salim kucağımiza alırız inşallah
kincikupelikiz eminemiy aman onlara inanmayın ben ilk gebeliğimi tam bir kız gebeliği gibi geçirdim erkekti bunda ne olacak bakalım
eminemiy kincikupelikiz evet haklısın söylentiler bitmez ama insanı o kadar inandiriyorlar ki ilk gebeligim bide sbshfj
Meral_63 minkanesi Benim de az az bulantım var normalde geceleri iki primal alıp uydurdum bulantı için bugün içmedim midem bulanıyor mu diye 😂 çok bulanmiyir bugün çok şükür bu bulantılar kurtulsak yeter bana