bircan_33 Kasım Anneleri kaçıncı haftadasınız .Tahmini doğum tarihinizi nedir?Benimki 28+4 oldu Doktorun dediği tahmini gün 13 Kasım
bsr18_ bircan_33 27+4 üm tahmini bir tarih vermedi canım ama kasım başı yada ortası diye düşünüyorum. Son adet tarihin ney ben spn adete göre diye yapmayı düşünüyorum nasip bakalım
gogebakk bircan_33 26+5 benim de sata göre Allah hayırla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah benim alışveriş duruyor daha gelecek ay tamamlamayı düşünüyorum
mom2_1 Şuan 29 haftalık sezaryen olacağım kaçıncı hafta alacağını bilmiyorum şuan tam belli değil ama şimdiden yoruldum şikayet gibi olmasın Rabbim sağlık versin inşallah şimdiden ağırlaştım bel ağrısı falan var Hayrlısı inşallah
mom2_1 Alışverişler ne alemde bittimi daha başlamadınız mı? Geçen hafta pazar günü bebeğin alışverişi bitti benim pijamadır iç giyimdir anne bebek bakım çantasıdır sezaryen sonrası göbeğimi sıkı tutsun kolay hareket edebileyim diye korse almak istiyorum bunlar kaldı şimdilik. Korseyi mutlaka öneriyorum ilk doğumumda sezaryendi göbeği toparlasın falan diye değil ayarlanabilir korse almıştım daha rahat hareket ettim kalkıp otururken tavsiyemdir.
fdmoksuz33 28+1 im.bende ugulamaya göre 10 Kasım.gozukuyor doktor da öyle dedi.benim. üçüncü bebeğim ilk.ikiside nerdeyse 41 haftayı geçti öyle doğdular 😊 o yüzden kesin değil.tarih canı nezeman gelmek.isterse sağlıkla hayırla doğsun tüm bebisler🤲
emine1309 fdmoksuz33 sağlıkla gelsinler aynıyız benim ilk gebeliğim şuan 28+1 olduk tahmini doğum tarihi 10 kasım ama doktor 41 e kadar yolu var dedi. Sanki ben 40 ı göremem gibi geliyor nedense :)
melodi4141 esma7221 benim de öyle bir de sıcaklar mahvediyor beni o da tıkıyor sanki aldığım nefes yetmiyor 🥲
melodi4141 Bizde bugün 27 olduk 🥳🎉 bebek alışverişini bitirdim sadece şampuanı deterjanı vs kaldı ama benim eksiklerim full duruyor onları da diğer ay almayı düşünüyorum sonra valiz hazırlığına geçicem. Tahmini doğum 18 Kasım ama sezeryan olacağım için kasımın ilk haftası olur gibi düşünüyorum bakalım daha doktorumla konuşmadık 32.haftada doktor kontrolüne çağırdı heyecanlanıyorum çünkü az kaldı ağustos hızlı geçti sanki 🥹
sevilaybirdal melodi4141 İlk bebeğim de erkekti şuan ki hamileliğim de öyle kıyafet için çok acele etmiyorum ama ilk oğlum yaz bebeğydi bu oğlum kış bebeği yenidoğan takımlar olmicak gibi daha kalın şeyler almam gerekiyor sanırım aslında erkek çocukları sıcağı da pek sevmiyorlar bilmiyorum kafamda binbir tilki dolanıyor 🤭🫠😅
esma7221 melodi4141 bende aynı hemen hemen 7 ay olacam ya ama çok nefes alamıyorum yetersiz kalıyorum bir yere gidemiyorum tıkanıyorum koruyorum nefesiz kalırım diye dengem bozulmuş 6 aydır böyleyim 😭
eliffyy 26+1 bende,24 kasım gösteriyor takvim ama doktorum daha bu konuda birşey demedi.Daha alısveriş hiç yapmadım,son aylara bırakacagım gibi
melodi4141 esma7221 ay bende ya zaten geceleri uyuyamıyorum çok dönüyorum bebekte çok hareket ediyor iyice ağırlaştım 🥴
fnurtncr 27+4 tahmini dogum 14 Kasım ama sezaryen olacağım için kasımın ilk haftası falan olur herhalde
gzmgyk bircan_33 şuan uygulamaya göre 27+2 doğum tarihi 16 kasım gösteriyor ama doktor 1 hafta önde demişti son kontrolde valla hiç birşey almadım desem yeridir önümüzdeki ay bakıcaz artık eksikleri alacağız sağlıkla gelsinler amin 🫶🏻