sevdakalin fatmaburak_ benimde 3 sezeryan olacak inşallah neden korkuyorsun ki gülüm en sağlıklısı normal doğum bnce bende doktorumdan normal doğum istedim arada baya zaman ver dedim doktorum önermedi sezeryan yeri incelmiş zorlanırsın o riske atamam seni dedi 🥲
yeliz1923 fatmaburak_ Benim 3. Doğumum olacakn2 normal var doktor buna da baş geliş dedi inşallah normal olur 😊
selennnyum fatmaburak_ inşallah sağlıklı gelir bebişlerimiz, ben vajinal istiyorum umarım olur zamanında, sezeryan beni daha çok korkutuyo bildiğin ameliyat bıçak acısını çekmek bence daha kötü bebeğinle ilgilenirken bnm düşüncem
fatmaburak_ sevdakalin ya aslında açılmam olmazssa kesilirse falan diye korkuyorum doktorum özelde ve devlette olabilirsin dedi devlet hastanesi olduğu için de korkuyor olabilirim
sevdakalin fatmaburak_ içine o korkuyo yaratma gülüm kişiden kişiye değişiyor bu içini ferah tut sen rabbim yardım ediyor 😊
pnr_91 fatmaburak_ şimdi söyleyeceğim şeyi eleştirenler olacaktır tabiki normal doğum sağlıklı olanı tartışılmaz bile fakat normal doğumun riskleri de daha fazla. Benim acı eşiğim yüksek normal doğumdan korkmuyorum fakat olası diğer riskler nedeniyle ilk doğumum sezeryan dı. Yine aynı şekilde planlıyoruz.
melisasak35 fatmaburak_ 3.cü sezaryan doğumumu yapacagım 1 haftam kaldı normal doğum şansınız varsa sezaryandan önce normal denenmeli herkezin ki gibi acıklı hikayeniz olmayabilir herkezin dayanma gücü acı eşiği farklı aynı şey sezaryan içinde geçerli ama tavsiyem normal doğumdan yana