nur_01_01 beren21_ evet bir saattir bende ultrason görüntüsü atmaya çalışıyorum ama yapamıyorum😂 öğretirseniz sevinirim😍
ozgemertt nur_01_01 canim googleden mutluresim yazıp ordaki sayfadan istediğin resmi yükleyip şartları kabul et diyince sana URL adresi veriyor onu kopyalayıp buraya yapıştır yapıyorsun. Ben bu şekilde yapıyorum
ozgemertt beren21_ canim googleden mutluresim yazıp ordaki sayfadan istediğin resmi yükleyip şartları kabul et diyince sana URL adresi veriyor onu kopyalayıp buraya yapıştır yapıyorsun. Ben bu şekilde yapıyorum
nur_01_01 Bana da bi cinsiyet tahmini yapabilir misiniz geçen hafta gittiğim doktor 4 hafta 6 günlük demişti normalde şu an 6 hafta 2 gün olmam gerekiyor ama şehir dışına taşındım dün gittiğim yeni doktor ise 5 hafta 2 gün dedi
ozgemertt nur_01_01 cihaz farkından kaynaklı canım benim her gittiğim doktor gün farklı veriyor bı ara acil bir hafta geri hesapladı. Bide şuan çok küçük bebiş tam hesaplama yapamamış olabilir geç döllenme olabilir. Sen son adet bazini al herzaman. Bu arada bence bebiş erkek 🩵 kesen oval duruyor.
Pregnantmom_ [https://mutluresim.com/images/2026/08/21/eglsmB.jpeg] Bana da yorum yapabilir misiniiiz
malakas ozgemertt amin canım, genelde tahminlerim yanılmaz. Ama Allah en doğrusunu bilir, öğrenince yazarsın