ozgemertt https://mutluresim.com/images/2026/08/19/egzh4i.jpg~~. Bugün kontrolüm vardı 12+1 haftadayim ama 12+4 çıktı ultrasonda. Bebek gostermiyor cinsiyeti bekliyelim dedi. Kız hissediyorum bu görüntülerden sonra erkek sanırım 🫣🫣
ozgemertt Sulemiiyy ayy ins. Yaa çok istiyorum kızım olsun bir oğlum var. Tabi önceligimiz sağlıklı olsun
SuEr_Tu1512 Sulemiiyy happyela arasmom0101 Benimde bişeyi belli olmayan yavruma bakar mısınız 🥹 Salı kontrol var olmazsa o zamanda atarım 🤷🏻♀️
Civciv2_ happyela bana da bakar mısın lütfennnn  
happyela ozgemertt Ay bana da öyle mutluluk geliyordu kız dediklerinde 🥰 Oğlum var bende kız çok istiyordum kız olduğunu öğrendim inşallah rabbim sana da gönlündekini sağlıkla nasip eder 🥹🌸
SuEr_Tu1512 happyela İnşallah bu sevinci bende yaşarım🥹 2 oğlum var inşallah Rabbim bu hamileliğimde sağlıklı, hayırlı kız evlat nasip eder🙏 Bana da dua ediverin 🥹🌸
ozgemertt Valla ben benimkini hep kız hissettim cinsiyetini göstermedi. Ama burda yorumlarda da hep kız dediler. 😂😂 Benim kesem yuvalaktı seninki oval duruyor o yüzden erkek hissettim.bakalim sana ağırlıklı ne dicekler
annelik5601 happyela ayyyyyyy tahminlerin çıkar. İ canım genelde diyorlar mı bildiğini falan hisler kuvvetli mi çok teşekkür ederim