bebekisteyen Anonym666 elma sirkesini sulandırıp pamukla günde bir kez üç gün uygulayın fitil vs onları kullanın tabi ki ama bu çok hızlandırıyor iyileşmeyi
mihra2021su Anonym666 florası bozulmus oranın bunun için fitiller var kullanın gecer benım de öyleydı gectı
Anonym666 mihra2021su Fittiler bende bir iki hafta rahatlatiyor sonra tekrarliyor esli kullanimda uyguladik fayda etmedi, güncel nioli yag ve travazol kullaniyorum suanlik iyi sükür
hanega Anonym666 Bol bol su içmek Nioli yağı kullanabilirsiniz temiz iç çamaşırınıza birkaç damla bana doktorum önermişti Turna yemişi bunu da doktorum önermişti her gün az az yiyorum Dut kaynatıp içmek Benim bildiklerim bu kadar tez zamanda şifanı bul inşallah
Anonym666 hanega Ilk ikisini uyguluyorum 3le 4de fikir oldu cok sagol suanlik güncel nioli yag ve travazol iyi geldi icten birsey kalmadysa kasintim baya minimuma indi
Anonym666 @“bebekisteyen” Ilk gün elma sirkesini dediginiz gibi kullandim ikinci gün travazol ve nioli yagi bir arada kullandim suan daha iyim sükür, kafamdaki tek soru icten bi enfeksiyon kalip kalmamasiyla ilgili
mihra2021su Anonym666 benım dedıgım mantar için fitil degıl flora için fitil krem sadece gecıcı cozum içerden halletmek lazım kremı bırakınca da bı sure sonra yıne olacak flora bozuldu mu ne yaparsan yap yıne tekrarlayacak yag krem hepsı boş
Anonym666 mihra2021su Aa bence o cok mantikli benim icin lazm o krem net benmki florayla ilgili oldugunu düsünüyorum zaten
Gkce18 Anonym666 canım bendede bu mantar sorunu vardı sürekli tekrarlayan saglık ocagı doktoru bi ilaç verdi hem eşim hem benim için şıp diye kesti bidaha 1 yıldır olmadım. Bende gecıyordu fitille bu seferde eşime bulastırdıgım için için gecse bile bidaha bana geçiyordu aynı anda ikimizde kullanınca sıfırlandı
Gkce18 Anonym666 flucan diye bi ilaç canım haftada 1 kezdi sanırım eşde aynı şekil Ben onla şifa buldum Afedersin ilişki bile yaşamak istemiyordum mantardan canım yanıyordu eğer kullanmadıysan bunu yazdır
Gkce18 aynuss canım öyle cok fazla engellemiyor ama iç kısımda bi tabaka olusturdugu için birbirine ulaşmasını zorluyor, bir sürü çeşiti var seninki cok ileri boyut değilse ilacını falan kullanırsan sorun olmaz
Anonym666 Gkce18 Iste tam beni anlatiyorsun sanki ilk defa iliskiye girmis gibiydim resmen yapamiycak duruma soktu 😔