srcck Kızlar bu 2. Ayım bebek deniyoruz ve ilk kez ovülasyon testi kullanıyorum . Son regl 10 Ağustos bitiminden beri test yaptım baya koyulaştıktan sonra silikleşti ama tam pik gibi de olmadı . Sizce ?
ozlem_syy srcck regli başlangıcından 15 gün sayarsan henüz zamanın gelmemiş gibi koyulaşması yakındır. hergün aynı saatlerde test yapmaya özen göster derim.🌸
0smy0 srcck henüz pik değil hergün aynı saatte sıvı alımına dikkat ederek yapmaya devam edin adetiniz düzenliyse bir haftaya pik olur hemen hemen
pimpirikliana srcck merhabalar sizinle aynıyız sat 11 Ağustos bende adet bitimi başladım ovülasyona döngünün 12. günü tam pik olmadan silikleşti. Sizin ne zaman oldu pike yakın koyuluk ve silikleşme şuan Dpo kaçtasınız
srcck pimpirikliana ben açıkçası 18. Gün pike yakın bir koyuluk gördüm tam pik değildi sonraki gün silikti sonra 21 i biraz koyu gördüm ama 18 i kadar değil ertesi gün yine silikti anlayamadım hiç 16-17-18-20-21-23 denemelerimiz oldu . Son regl 10 Ağustos benimde
pimpirikliana srcck Anladım sizinde karışık olmuş pcos mu var. Bende de pcos var ondan tam pik göremiyorum galiba
pimpirikliana srcck anladım peki ovülasyonu yapmaya devam ettiniz mi belki geç olur ben hala devam ediyorum
Mervisozkul srcck 12 14 gün arası muhtemelen ama yapmaya devam edin testi 40 günler var sa gunu tutturamayabilirsjniz