eeffkk Geceliğine turuncu bio oil kullananlar var mı ? Ben yeni kullanmaya başladım hamilelikte kullanımı güvenli diyor ama A vitamini de içeriyormuş. İçime kurt düştü. Çok düşük bir dozmuş gebelikte ağız yoluyla alınan yüksek dozlu A vitaminleri tehlike arz ediyor ama işte ana psikolojisi her şeyi kafama takıyorum.
seval210 eeffkk çatlak yagı değil mi o ben aldım ama karne için dar olduğu için göğsüme kadar çatladı eğer karın için dersen her türlü çatlıyorsun bebeğim eğer Genişse de hiç çatlamıyorsun aşkım ailemizde hiç kimse çatlamadi bir ben çatlarım karnım içim o kadar dardı ki 3,5 kg’dan fazla çocuk doğramadım
ghostty eeffkk ben hamileyken araştırmıştım çok temiz içerikli gelmediği için almamıştım. Ama forumda çok kullanan gördüm.
meltemmom_ eeffkk bende var bio oil turuncu olan bizzat doktoruma şişesiyle götürüp gösterdim , kullanabilirsin dedi. A vitaminini ağız yoluyla almak zararlı dedi.
Tugcemiray_ eeffkk Hamileyken 8 ay kullandım düzenli hergün 4,5 sene önce, nemlendirdim , en son bitti dedim çatlak felan yok bırakayım dahada , almadım dahada devam etmedim 1 ay içinde karnım harita gibi çatladı 🤣 8 aylık emeğim çöp oldu
eeffkk seval210 yani ben önlem amaçlı kullanacağım gene de çatlak kremleri vs ama şuan derdim içerik daha çok. Bunu bırakıp daha temiz içerikleri bir ürüne geçeceğim sanırım
eeffkk meltemmom_ evet bende çok araştırdım aslında öyle yazıyor her yerde. Bio oil kendisi de hamilelikte ve emzirme döneminde güvenle kullanılabilir açıklaması yapıyor senelerdir de piyasadalar ama
ghostty eeffkk ben lierac falan da kullandım ama son aylar en çok mustela nın kreminden memnun kaldım. Hiç çatlağım olmadı aklınızda olsun🤗
eeffkk Esraharmn evet öyleymiş ama bilmeden turuncu olanı almış bulundum. Üzerinde de gebelikte kullanılır yazıyordu
Sahraasli eeffkk hiç bişey olmaz herhangi bir bebek yağını bile ıslakkem sürün etkisi daha iyi oluyormuş bilginize
eeffkk ghostty teşekkür ederim. Çatlak olmasın istiyorum tabiki ama içerik kısmını daha çok kafama taktım şuan. Bebeğin sağlığı her şeyden önemli
zuzu_59 eeffkk ben sosyal medyada kullananı çok gördüm ama birebir kullanmadığım için pek bir şey diyemem. Başka markalar var önerilen onlarıda söylebilirim
zuzu_59 eeffkk adı mamaaura. İçinde a vitamini yok nemlendiriyor ve kaşıntıyı gideriyor. Lierac’a göre daha ucuz
Zehramm_ Bende rossmandan Isana marka marula isimli vücut yağını aldım baktığım kadarıyla zararlı değil ama bilen varsa söyleyebilir mi ? Kullanayım mı