Birrrcan drydnzcftc öncelikle geçmiş olsun rabbim size bağışlasın sağlıkla kavuşursunuz inşallah haftaniz erkendi diye hatırlıyorum ondan dolayı bence alınmıştır gönlünüzü ferah tutun
ffftmaa drydnzcftc Allah şifa versin tez zamanda sağlıkla yanınıza gelsin inşallah yavvrun bende 27 haftalık doğum yapmıştım oğlum 5 ay kalmıştı kuvezde
drydnzcftc Birrrcan yüksek tansiyondan suyum geldi mecbur doğuma aldılar cigerleri su almış ve enfeksiyona dönüşmüş 😭😭😭
lamazia Dualarım da bebeğine de yer vereceğim. Allah yardımcınız olsun. Tez vakitte kavuşun bebeğinize
anonim95 drydnzcftc çok gecmiş olsun Allah tez zamanda şifa versin kavuştursun 🤲🏻 tansiyonunuz ne kadar yüksekti?
anonim95 drydnzcftc şuanda benimde 2 gündür 14/8 cıkıyor üzerine cıkmadı ama tehlikelimi? Limonlu su ictiğimde düşüyor
drydnzcftc anonim95 yüksek tansiyon çok kötü biseymis bunu şuna yasadıklarımla anladım sık sık doktora gidin lütfen riske atmayın
drydnzcftc kumsalyildirim 36+2 dogdu ciğerlerinde su varmış ve enfeksiyon çıktı kanında entube edildi bugün 6 gün halen yoğun bakımda lütfen dua edermisiniz iyileşsin
kumsalyildirim drydnzcftc Rabbim size bağışlasın inşallah 🙏 🤲 sağlıkla kucağınıza alın evinize beraber gidin 🤲