kurabiyebiri 34+5 günlük hamileyim 2 3 gündür ara ara regli olacakmışım gibi ağrım oluyor 2 3 dakika sürüyor geçiyor bu yalancı sancı mı demek acaba ?
bisenorita kurabiyebiri ya bende de şu an aynı sorun var sanki adet olacakmışım gibi bir ağrı sızlama var sabah uykudayken hissetmeye başladım erken doğum belirtisidir diye korkuyorum
Fatmanur_0416 kurabiyebiri tamam canım kanama vs yoksa normal seninki de benim gibi erken başlamış bende 34 başlamıştı sancılar 🥺 doğum yapana kadar neredeyse her gece acile gidip durdum
Fatmanur_0416 kurabiyebiri bende de çıkmadı 36 da göründü sancılar o zaman da serum verip sancıları durdurmuşlardı 37 de tekrar gittim 1 cm açılma olduğunu ve açılmanın başladığını söylemişlerdi sorun yok eğer zaten erken haftalarda görünce müdahale ediyorlar
bisenorita elifmva hepimiz aynı hafta da aynı sorunu yaşıyorsak doğal diye düşünüyorum yerleşiyor filan olabilir ama yine de artarsa vs acile gidilir bence
bbberil elifmva adet olacakmış gibi olan ağrınız gelip gidiyor mu uzun süre sürüyor mu? bende bununyaşıyorum aynı haftada
elifmva bbberil yani gelip gidiyordu şimdi daha uzun sürüyor sanki kasıklarımda ağrı oluyor sanki her an adet olacakmış hissi gibi
kurabiyebiri Bende 34+6 oldum bu gün , benim ağrım sürekli olmuyor bazen böyle anlık geliyor 1 2 dakika sürüp geçiypr , sanki adet olacakmışım gibi ya da bağırsaklarımı bozmuşum tuvaletim varmış gibi bir ağrı