songulerss Kızlar Vajinal kaşıntım vardı birde yeşil leke geldi daha öncede 9 aylıkken bebişimin kalbi durmuştu düşük yapmıştım, doktor da kaşıntı normal dedi progesteron verdi bana siz kullandınız mı hiç
rabisssssss28 songulerss kaşıntı için Progestan kullandıranı ilk defa duydum ben Serklajlı gebeyim erken doğum riski olan gebeye destek amaçlı verilir ilaç
pamuksekeer songulerss bende 30. Haftaya kadar kullandım kullanırken de ara ara yeşil akıntım oluyordu sürüntü falan alındı her şey temizdi bu ilacı kullanırken normal demişti doktorum ama ben zorla sürüntü alın demiştim bu arada başınız sağ olsun 9 aylıkken mi düşük yaptınız yoksa 9 haftalık mı 9 aylıkken yazmışsınız merak ettim çünkü doğum kategorisine giriyor
Gizru songulerss valla ben 2 haftadır kullanıyorum 2 kere ufak çaplı nohut büyüklüğünde pembe akıntım gelmişti 8+0 haftayız şu an.
dduyguu52 songulerss ben de kullandım fitil şeklinde 5. Haftada başladım bugün (8+3) doktor bırak dedi
songulerss rabisssssss28 inşallah bakalım acile gitmiştim cuma kendi doktorum da randevum var umarım oda olumsuz karşılamaz
n86selda 12+2 de bir damla lekelenme olmuştu doktor ağız yoluyla günde 2 kez almamı önerdi kutu bitince tekrar lekelenme olmadığı için bıraktırdı
kurabiyebiri Benim 20. Haftaya kadar lekelenmem oldu hatta bir keresinde bayaa kanamam oldu progestan kullanmayı 30. Haftada bıraktım çok şükür şuan iyiyiz
songulerss dduyguu52 bana 5 gün kullan dedi anlamadım ki , ben çok erken öğrendim bir de günler geçmek bilmiyor
pamuksekeer songulerss çok şükür iyiyiz ben tedbir amaçlı 30. Haftaya kadar kullanmıştım Progestanı bırakmak psikolojik olarak zor oldu ama bıraktım