Nisannurr Kızlar 1 gün önceden hastaneye yatışım yapılacak. Hamilelik öncesi lazer yapıyordum hamilelik döneminde jilet kullandım. Şimdi sezaryen öncesi ağda yapsam olur mu ? Birde ameliyat tarihinden ne kadar süre önce yapılmalı ?
ikizannesiasl Nisannurr canım gebelik boyunca hiç ağda yapmadıysan tahriş edersin .son dönemde zaten vücudumuz aşırı hassas oluyor ağdayı tolere edemeyebilir vucudun
Xxx_21 Nisannurr Yanii bilmiyorum ki belki cildiniz tahriş olur belli olmaz en azından 2-3 gün öncesinden yaparsanız biraz iyileşir diye dedim
suuu00 Bana ağda alerji yaptı mecbur jiletle alıyorum bence risk alma jiletle almışsın zaten yine al sonra yine ağda yaparsın
Nisannurr suuu00 doğru da jiletlere temiz kalmaz diye tedirgin oluyorum, hani ameliyattan sonra tekrar o bölgeyi temizlemek eminim ki zaman alacak
mminikkurabiye Doğumuma 3 hafta kala ağda yaptırdım nolur nolmaz hazırlıklı olayım diye En son tarih netleşince 2-3 gün önce düşünüyorum Hassasiyet oluyor biraz yatışmış olur diye düşünüyorum
ece48_ İlk doğumumda bir gün öncesi ağda yaptırdım temiz gittim daha iyi oldu. Sezaryen olmuştum. Ekimde doğum yapacağım yine gün belli olunca bir gün öncesinden yaptırcağım.
Nisannurr ece48_ ben de öyle düşündüm çünkü ameliyattan sonra tekrar vücut temizliğine girişmek zor olur zaman alır gibi düşünüyorum
Nisannurr ikizannesiasl gebelik öncesi ağda lazer vs kullanıyordum ama gebelik süresi boyunca hiç yapmadım tahriş olur mu ki 🙄
betuussss16 Nisannurr doğumu tetikliyor kasılmadan dolayı önerilmiyor bilinçli kuaförler de almıyor zaten
ikizannesiasl Nisannurr aşkım haftan çok ileri değilse yaptır ama son haftalarda isen bence kuaförüne bi danış ne olur ne olmaz bir de o acı ile uğraşma