ebru2124 Antlayadan Diyarbakır’a geldim doğum için fakat özel hastane dunyapark isteğe bağlı sezeryana almıyor ilk doğumum olacak aşırı korkuyorum başka hangi hastaneye gidebilirim sezeryan doğum için
momsy ebru2124 sakin ol bence memorial var temiz guzel ama pahallı biraz orası sezeryan yapıyor doktordan doktora fark var tabi
anonim211 ebru2124 diclekentteki memorial gayet iyi doktorlarından memnunum ailemden çoğu kadın orda doğum yaptı hepsi de sezeryandı gamze akın evsen veya aydın ılgın öneririm
Aras2127 ebru2124 Özgür Özkul a gidebilirsin isteğe bağlı sezeryan yaptırıyor batı hastanesi ile sezeryan yaptırıyor çok titiz sezeryan olmasına rağmen çabuk toparlandım hastanede çok iyi
ciceksaka Bende dünyaparka gidiyorum ama yapıyorlar 34. Haftadayım hocaya korktuğumu ve sezeryan olmak istediğimi söyledim oda tamam dedi
ebru2124 ciceksaka merhaba doktor ismini söylemediniz sizden 4 gözle bekliyorum hastaneye gitmem gerekiyor yardımcı olur musunuz 🥹🥹
ebru2124 momsy memoriale çok gitme taraftarı değilim yapıyorlar aslında ama bilmiyorum bizim isteğimiz çok önemsenmiyor gibi
anonim211 ebru2124 güncel fiyatı bilemiyorum 50-60 civarıydı sanırım ama temmuzda zam gelmiş olabilir
edaece21 ebru2124 mayıs 16 da aydın hocadan sezeryan oldum indirimli 50 civarı ödedim 3. Bebekti. 1 ve 2. Bebek olsaydı 40 bin civarı ödeniyor temmuzda zam geliyormu bilmiyorum
ebru2124 anonim211 çok pahalı ama fiyat bilgisi de vermiyorlar eşim sağlık çalışanı indirim yapıyorlar pek birsey yok fiyat farkı yine de %15 falan
anonim211 ebru2124 ben bu fiyatı özel oda tutanlardan duydum belki daha uygundur ama zaten diyarbakırda bir memorial bir batı birde dünyapark iyi gerisi boş onlarda hemen hemen aynı fiyat verir sağlık çalışanı indirimi yine aynıdır
ebru2124 anonim211 dünyapark iyi oraya gittim bi doktorun yanına o kişi sezeryan almıyor yoksa hastane çok iyi
Maya07 ebru2124 ben özgür hocaya gidiyordum orda doğum yaptım sadece yatakları biraz dar dandikti ama ebeler hemşireler iyi insanlardı