ustbshll busrasrr özel hastanelerin bazıları psikiyatri tarafından raporla sezeryan yapıyorlarmış bazı formlarda öyle okumuştum bu durumu devleteç hastanesinede sorabilirsiniz bence sonuçta psikolojik olarak annenin hazır olamamasını göz önünde tutabilirler
busrasrr ustbshll olmadı psikiyatriye mi randevu alsam acaba yardımcı olurlar mı bunu bir hemşire de demişti ama umudum yoktu açıkçası onlarda beni anlamazsa ya
ustbshll busrasrr bence bu durumu ilk olarak kadın doğum doktorunuza söyleyin böyle böyle bir duyum aldım öyle birley var mı diyin ve randevu bulabiliyorsanız psikiyatriyede sorabilirsiniz
busrasrr bebecikler öyle de normale de cesaret yetmiyor sonda takımı zor diyorlar öyle mi çıkarımı felan bayıltıkarak yapılmıyor mu yada uyuşturularak
bebecikler busrasrr sondayı özelde anesteziden sonra takıyorlar zaten hissetmiyorsun çıkarırken de aynı şekilde. ama devlette olursan ameliyat öncesi yapılıyor abartılacak kadar acımıyor belki rica etseniz ameliyatta takarlar
lylmls busrasrr Ben de tercihen sezeryan olmak istiyordum. Şehrimdeki en iyi özel hastanenin devamlı hastasıyım. Doktorumla gayet iyi anlaşıyoruz 2 senedir gidip gelirim. Hem hamile kalmadan önce hem sonra. Ancak ben söylediğimde o da beni normal doğuma teşvik etti ve isteğe bağlı sezeryan yapmayacağını dile getirdi… Haftaya Pzt çatı muayenem var o zaman eğer çatım dar olursa anca sezeryan olacağım. Yoksa normal doğum
demetaa busrasrr benim bildiğim, eğer psikiyatriye gidip şiddetli doğum korkusu var diye rapor alırsanız devlet hastanesi sezeryan yapmak zorunda kalırmış, bi araştırın isterseniz doğruysa böyle yapın boş yere para vermeyin
pnr_91 demetaa aynı şeyi yazacaktım. Evet paylaştığınız bilgi doğru fakat heyet vs süreç biraz uzun olabiliyor bu tarz düşüncesi olanlar elini biraz çabuk tutsun.
demdemhat busrasrr doktor sizi görmeden tanımadan direkt ameliyata mı alsın? 50-80 bin ameliyat ücreti veriyorsunuz 1-2 bin muayene mi zorluyor sizi