babeby Kızlar merhaba, bebeğim 11 aylık ve tekrar hamileyim. Bebeğim memede uyuyordu. Şimdi onu memeden ayırarak uyutmaya çalışıyoruz. Tabi çok zor belki deneyimleyen annelerin önerisi olur 😇
Fatmanur_0416 babeby emzik emmiyor mu ben doğduğundan beri veriyorum 5 aylık çoğu zaman memede uyumak istiyor emziği veriyorum çok rahat bence alıştır çok rahat edersin
Efsun-00 babeby oğlum aşırı meme bağımlısıydı. İki yaşına bi kaç ay kala memeden kestim. İlk günler çok zor oluyor özellikle uykuys geçiş zamanı. Ben kucağımda uyuttum. Çok ağladığı için öyle sakinleşiyodu. Kucağımda odanın içinde adımlayarak
babeby xxlnmez emziği kendisi reddetti. Şimdi veriyoruz ama emmek yerine dişlerini kaşıyor genel olarak
babeby xxlnmez deniyoruz ama emzik genelde elinde tutakalıyor. Geceleri de uyanıp hep emmek istiyor. Ne yapacağım bilmiyorum inan
xxlnmez babeby işte geceleri uyandıgında su içirip emziği agzına tak bir süre reddeder sonra alışır ben ilk doğdugunda kızıma vermiştim çok rahat ettim şimdi yine hamileyim hastanede veriyorum emziği direk
babeby xxlnmez umarım alışır hem memesiz uyutma hem emzirmeme onu çok afallatıcak :( bizimkide hep kullanıyodu kendisi reddetti emziği işte şimdi durmadan veriyoruz
Zaynn Akıtmayan Suluğa uyku arkadaşına alıştırın biz genellikle kendisine meme artık yok bitmiş bide sirke sürmüştüm tiksindi istemedi üç gece zor olacak ağlar unutur
babeby Zaynn memesiz uyuyor ama annemde 😂 annemde bana uzakta oturuyor hep destek olamaz. Bi de gece uyanmaları da fazla iste suluk ve uyku arkadaşı emzikle olursa mis ama çok zor :(
babeby xxlnmez umarım. Pazartesi günü serklaj olcam. Ona kadar yapmam gerek. Ama işte annemde uyuyor ama ben ve eşimde uyumuyor
rabiaduru1 babeby bende 15. Ayda kestm hamile oldgmdan. Ben öğünleri azaltmıstm sabah akşam olarak 2 kez verıyodm bide gece kalkarsa. Kızımla konusarak bitirdm sen artk büyüdün memede süt bitti. 3 gun agladı zorlandk sabha akşam. 4. Gun alıstı. Aglaynca sarılarak teselli ettm su teklf ettm gece uyanmalar bittti sonra
babeby rabiaduru1 evet bende baya azalttım. Sadece suan anlamaz sarılıyorum anlatıyorum ama daha bebişim anlamıyor konusmalarımı 🥲 sizin bebişiniz büyükmüş bizimkine nazaran. Benimde biraz daha dayanmam gerekiyor
rabiaduru1 babeby ben 4 aylık hamileliğimde bıraktrdm. Sizin gebelik yeniyse birsz daha emzirebilrisnz
babeby Fatmanur_0416 emziği sizin bebişiniz kadarken kendiliğinden reddetmeye başladı. Biz hep denedik. Şuanda dişleri çıkıyor hep veriyoruz ama dişkerini kaşıyıp daha çok oynuyor.
babeby rabiaduru1 13 haftalık hamileyim. Serklaj olacağım için kucağıma almamı da istemiyor artık ağır olduğu için doktorlar 😞 bende kucakta bireysel geçireceğim süreyi azaltmak istiyorum ve emzirmeyi de kesmeye doğru gitmem daha doğru olacak
Fatmanur_0416 babeby bende de mükemmel tuttu diyemem ama tatlı bişeye banıp verirseniz tutar bizimkinin de öyle dişleri kaşınıyor alıp ısırıyor atıyor artık ben ısrarla veriyorum gece zaten tam uykuya dalınca kendisi çıkarıyor ya diliyle iter ya da eliyle alıp atar diş jeli kullanmaya başladım çok şükür sorun olmuyor artık umarım bir çözümü bulursunuz
babeby Fatmanur_0416 ah ah denemez miyim? Artık büyüdü diye iştahı arttı minnak hemen kandırıldığını biliyor. Emzikten çok ümidim kalmadı her gün deniyorum ama😅 millet emzikten kurtulmaya çalışır biz çocuğa emzik alıştırmya çalışıyoruz diyoruz hep eşimle